
Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στην Αγγλία και τη Σλοβενία με τα τρία λιοντάρια να προβληματίζουν ξανά με την απόδοση τους και την ομάδα των Σπόραρ, Τσέριν να παίρνει το χ που τους έδωσε την πρόκριση στους “16” του Euro 2024.
Η Αγγλία εξασφάλισε την πρώτη θέση του τρίτου ομίλου μετά το ισόπαλο 0-0 με τη Σλοβενία με την ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκέιτ να προβληματίζει με την απόδοση της σε ένα ακόμη ματς ενώ οι Βαλκάνιοι των Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς πήραν μια τεράστια πρόκριση στους “16” ως μια από τις καλύτερες τρίτες των ομίλων του Euro 2024.
ΑΓΓΛΙΑ: Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Γκουέχι, Τρίπιερ (84′ Αλεξάντερ-Άρνολντ), Ράις, Γκάλαχερ (46′ Μέινου), Μπέλιγχαμ, Σακά (71′ Πάλμερ), Κέιν, Φόντεν.
ΣΛΟΒΕΝΙΑ: Όμπλακ, Κάρνιτσνικ, Ντρκούσιτς, Μπίγιολ, Γιάνζα, Στογιάνοβιτς, Έλσνικ, Τσέριν, Μλάκαρ (86′ Στάνκοβιτς), Σπόραρ (86′ Τσέλαρ), Σέσκο (75′ Ίλισιτς).
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement