11.6
13:41

Δίνεις προγνωστικά στο Euro – κερδίζεις έπαθλα 2.500€ !

AEK1924.gr team
Advertisement

Το Sportbet, ανταποδίδει την αγάπη που του δίνετε τόσο καιρό, διοργανώνοντας ενα διαγωνισμό προγνωστικών για όλο το EURO 2020 με δωρεάν συμμετοχή για όλους! Οι νικητές θα είναι πολλοί καθώς θέλουμε να σας ανταμοίψουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και τα συνολικά έπαθλα θα είναι αξιας 2500€ !

Συμμετοχή στο Tipster League

Το μόνο που εχετε να κάνετε είναι να μπείτε στο mini-site που έχουμε δημιουργήσει για το Tipster League και να κάνετε μια γρήγορη εγγραφή. Μετά θα μπορείτε να δώσετε τα προγνωστικά σας για τους αγώνες της 1ης αγωνιστικής του EURO.

Κλικ εδώ για συμμετοχή!

Για oποιαδήποτε απορία, πρόταση ή βοήθεια μπορείτε να μπείτε και στον server μας στο discord.

Πως παίζεται το παιχνίδι

Για κάθε αγώνα του EURΟ, καλείστε να συμπληρώσετε ένα ακριβές σκορ. Ανάλογα με το αποτέλεσμα του αγώνα, κερδίζετε βαθμούς, και μπαίνετε σε μια κατάταξη. Οι πρώτοι της κατάταξης στο τέλος του EURO θα είναι και οι μεγάλοι νικητές των επάθλων.

Η βαθμολογία

Για να πάρετε βαθμούς, δεν χρειάζεται απαραίτητα να μαντέψετε το ακριβές σκορ, μπορείτε να πάρετε βαθμούς και αν πετύχετε τον νικητη ή τον αριθμο των γκολ χωρις να πετύχετε το Ακριβές σκορ.

Οι πόντοι υπολογίζονται ως εξής:

Πόντοι Condition Παράδειγμα
+20 Σωστό τελικό αποτέλεσμα, αλλά όχι σωστό ακριβές σκορ, το παιχνίδι δεν έληξε ισόπαλο και ο παίκτης δεν προέβλεψε τη σωστή διαφορά στα γκολ Προβλέψατε νίκη της γηπεδούχου με 3-1, αλλά κέρδισε με 1-0
+30 Σωστό τελικό αποτέλεσμα, αλλά όχι σωστό ακριβές σκορ, το παιχνίδι δεν έληξε ισόπαλο και ο παίκτης προέβλεψε τη σωστή διαφορά στα γκολ Προβλέψατε νίκη της γηπεδούχου με 3-1, αλλά κέρδισε με 2-0 (2 γκολ διαφορά και στις 2 περιπτώσεις)
+40 Σωστό τελικό αποτέλεσμα, αλλά όχι σωστό ακριβές σκορ, το παιχνίδι έληξε ισόπαλο Προβλέψατε τελικό σκορ 2-2, αλλά το παιχνίδι έληξε 1-1
+60 Ακριβές σκορ Προβλέψατε νίκη της γηπεδούχου με 2-0, και όντως κέρδισε με 2-0
-20 Λανθασμένο σκορ και τελικό αποτέλεσμα Προβλέψατε νίκη της γηπεδούχου με 3-1, αλλά έχασε με 0-1

 

Κλικ εδώ για συμμετοχή!

Οι Νικητές

Πιο συγκεκριμένα οι παίκτες που στο τέλος του Euro θα τερματίσουν στις πρώτες θέσεις της κατάταξης θα κερδίσουν τα εξής έπαθλα:

ΕΠΑΘΛΑ TIPSTER LEAGUE

1ος Νικητής: iPhone 11 – 64GB Black

2ος Νικητής: iPhone 11 – 64GB Black

3ος Νικητής: Apple Watch Series 6 44mm Sportband

Θέσεις 4 έως και 11: Paysafe 25 ευρώ

Θέσεις 12 έως και 31: Paysafe 10 ευρώ

Advertisement