Σύνδεση

Εγγραφή

Εγγραφή Χρήστη

  twitter youtube google 4square

Τι κρύβει, τι δείχνει το μουστάκι του Λάζαρου Κύριο

Τι κρύβει, τι δείχνει το μουστάκι του Λάζαρου

Σπάνιο να δεις ποδοσφαιριστή με... μουστάκι. Με μούσι πολλούς, όπως και γένεια. Ακόμα μαλλιά περίεργα χτενισμένα, ινδιάνικα, καννιβαλικά, τσιγγάνικα, πεζοναυτικά, τατάρικα,διάφορα. Τι να «σημαίνει» το βαρβάτο, το βαρύ ελληνικό, στύλ οθωμανικό μουστάκι του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου;

Δεν το συζητάμε ότι ο άνδρας όταν αφήνει τρίχες γενικώς, έτσι κι αλλοιώς, στο πρόσωπο ή στο κεφάλι, στέλνει ένα «μήνυμα» στην κοινωνία. Το λένε οι ειδικοί. Ναι, υπάρχουν και τέτοιοι που έχουν μελετήσει το θέμα.

Νέο παιδί ο Χριστοδουλόπουλος, 30 χρονών και ποδοσφαιριστής. Ψηλός, αδύνατος και κυκλοφορεί με μουστάκι ανδροπρεπές, που παραπέμπει σε λαχαναγορά και Δραπετσώνα. Δεν του πάει ούτε το ζωγραφιστό, το καλλιτεχνικό μουστάκι, ούτε το παχύ το δικό του, το σερέτικο.

-Αν είσαι φίνος μάγκας,
Που ‘ν’ τα μπεγλέρια σου
Αν είσαι και σερέτης,
Που ‘ν’ τα μαχαίρια σου

-Ο Αντώνης ο βαρκάρης ο σερέτης
Έπαψε να ζει ρεμπέτης

Τη δεκαετία του ’90 έγινε της μόδας το... παλιομοδίτικο μουστάκι, όχι το σοφιστικέ, το αινιγματικό. Η μουστάκα. Τη «φορούσαν» τύποι εκκεντρικοί, μηχανόβιοι, ομοφυλόφιλοι κι όσοι αξιολύπητοι στην πραγματικότητα προσπαθούσαν να κερδίσουν την προσοχή. Καμία σχέση με τους άπλυτους χίπυς, που το μουστάκι, όπως τα γένεια και το μακρύ μαλλί ήταν εκδήλωση απελευθέρωσης και αντισυμβατικότητας.

Σοβαρό άτομο ο Χριστοδουλόπουλος, χωρίς ακρότητες και περίεργες συμπεριφορές, αν το δεις ακαδημαϊκά το πράμα, προβληματίζεσαι. Τι να κρύβεται στον χαρακτήρα του με το μουστάκι. Τι να θέλει να «δείξει». Πιθανόν τίποτα μ’ αυτό το trend, που του χαλάει το look.

Πηγή: apodytiriakias


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΟΣΜΟΣ

AYTOKINHTO

Περίεργα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Copyright © 2009-2014 AEK1924.gr, με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Powered by | Support & Hosting by tcp.gr Project