Σύνδεση

Εγγραφή

Εγγραφή Χρήστη

  twitter youtube google 4square

Μαύρος: «Με μαχητικότητα να κερδίσει η ΑΕΚ» Κύριο

Μαύρος: «Με μαχητικότητα να κερδίσει η ΑΕΚ»

Ο Θ(ε)ωμάς μίλησε για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ αλλά και για την απόδοση της ΑΕΚ μετά την έλευση του Μανόλο Χιμένεθ – Τι είπε για Αραούχο και Βάργκας

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το πώς περιμένει το ντέρμπι: «Θα συμφωνήσω ότι πρέπει να δούμε ωραίο θέαμα από δυο από τις καλύτερες ομάδες. Περιμένω όμως από την ΑΕΚ να κερδίσει αυτό το παιχνίδι, γιατί είναι πολύ σημαντικό -και βαθμολογικά και ψυχολογικά». 

Για τη διαφορά που έχει εντοπίσει στην ΑΕΚ μετά την έλευση Χιμένεθ:
 «Είδαμε μια βελτίωση στη μαχητικότητα και στο πάθος. Ήταν κάτι που έλειπε, αλλά χρειάζεται και κάτι παραπάνω. Χρειάζεται λίγο παραπάνω ουσία, να παίρνει ομάδα νίκες και βαθμούς». 

Για το βασικό στοιχείο που πρέπει να έχει η ΑΕΚ στο ντέρμπι:
 «Πάνω απ’ όλα είναι το πάθος και η πίστη ότι σε αυτό το ματς υπάρχει μόνο η νίκη. Πρέπει από το πρώτο λεπτό να φαίνεται ότι θα επικρατήσουμε επί του αντιπάλου μας». 

Για το αν θα εμφανιστεί κουρασμένος ο Ολυμπιακός από το ευρωπαϊκό ματς:
 «Δεν νομίζω. Είναι επαγγελματίες και μέσα στις υποχρεώσεις τους είναι και τα συνεχόμενα παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός θέλει να έρθει στο ΟΑΚΑ για να νικήσει, περισσότερο για λόγους γοήτρου και πάνω σε αυτό θα στηριχθεί. Θα θέλει να δείξει ότι είναι δίκαια πρώτος». 

Για τον Αραούχο:
 «Τον πήραμε για να βοηθήσει στον τομέα του σκοραρίσματος. Άρα πιστεύω ότι πρέπει να είναι μέσα στην περιοχή, γιατί έχει ταλέντο. Αν είναι εκτός περιοχής, σπαταλά δυνάμεις και δεν μπορεί να είναι το ίδιο αποτελεσματικός. Σαν πρώτη εικόνα μου άρεσε. Κάποια πράγματα του λείπουν βέβαια, δεν πατάει τόσο γερά και ίσως γι’ αυτό φταίει ότι ήταν εκτός δράσης. Μπορεί πάντως να δώσει τις λύσεις που χρειάζεται η ΑΕΚ. Πρέπει όμως να παίρνει και τις κατάλληλες πάσες για να προσφέρει τα γκολ». 

Για τον Βάργκας:
 «Είναι ένας παίκτης που ξέρει πολλή μπάλα, απλώς παρουσιαζόταν σε κάποια παιχνίδια σαν να μην το παίρνει πολύ ζεστά. Αν το φτιάξει αυτό, αν μπαίνει με πάθος στο παιχνίδι, μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνος. Είναι πάντα μέσα στις φάσεις των γκολ, είτε βάζει, είτε τα δίνει. Είναι ένας πολυσύνθετος παίκτης». 

Για το τι περιμένει από την ΑΕΚ μέχρι τη λήξη της σεζόν:
 «Μια μεγάλη ομάδα πρέπει να έχει διάρκεια στην απόδοσή της και να παίρνει τα αποτελέσματα. Η ΑΕΚ δεν το έχει αποδείξει ακόμα φέτος και περιμένουμε κάποια στιγμή να το κάνει». 

Για το ποιον επιθετικό του Ολυμπιακού υπολογίζει περισσότερο:
 «Δεν ξέρω ποιος επιθετικός θα δυσκολέψει περισσότερο, αλλά σαν σύνολο ο Ολυμπιακός είναι επικίνδυνη ομάδα και το γκολ μπορεί να έρθει και από τα χαφ. Θέλουν προσοχή όλοι οι παίκτες του». 

Για το πώς έφτασε η ΑΕΚ σε αυτό το δύσκολο σημείο:
 «Δεν θα πω για τα λάθη που έγιναν, γιατί δεν είμαι μέσα στην ομάδα. Υπάρχει παιχνίδι την Κυριακή και δεν χρειάζεται τώρα να πούμε κάτι. Σίγουρα όμως η εικόνα και τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που θέλαμε. Πιστεύω όμως ότι θα εντοπιστούν τα λάθη και θα διορθωθούν». 

Για το πώς πρέπει να κριθεί ο Μανόλο Χιμένεθ:
 «Οι πάντες και τα πάντα κρίνονται από τα αποτελέσματα. Στο τέλος της σεζόν θα βγει το συμπέρασμα για όλους».


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΟΣΜΟΣ

AYTOKINHTO

Περίεργα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Copyright © 2009-2014 AEK1924.gr, με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Powered by | Support & Hosting by tcp.gr Project