Σύνδεση

Εγγραφή

Εγγραφή Χρήστη

  twitter youtube google 4square

Ο Ντέμης θα γυρίσει στην ΑΕΚ μόνο όταν πέσει η… «εγκληματική» της οργάνωση

Ο Ντέμης θα γυρίσει στην ΑΕΚ μόνο όταν πέσει η… «εγκληματική» της οργάνωση

Ο Πάνος Καλογερόπουλος σχολιάζει στην στήλη των συντακτών του AEK1924 τα όσα διαδραματίστηκαν μετά το σχόλιο του Νικολαΐδη στην ραδιοφωνική εκπομπή του, σχετικά με την υπόθεση Βάλνερ και Ολυμπιακού

Ίσως με το σχόλιο αυτό να χαρακτηριστώ ή ακόμα και να στιγματιστώ ως «Ντεμικός», ως ειδωλολάτρης, ως δεν ξέρω τι. O κόσμος όμως γνωρίζει, δεν είναι χαζός… Και οι συμπτώσεις που επαναλαμβάνονται παύουν να είναι συμπτώσεις!

Σε τούτο εδώ το σχόλιο όσοι περιμένετε να πάρω θέση για τα όσα είπε ο Ντέμης για την υπόθεση Βάλνερ πέσατε έξω. Η αλήθεια είναι ότι έτσι όπως παρουσιάζεται το θέμα στα μέσα, διακρίνεται ως ενοχλητικό πράγματι! Ένας ποδοσφαιριστής που αγαπήθηκε όσο κανένας, ένας πρόεδρος που επί της εποχής του η ΑΕΚ γνώρισε δόξες, με γεμάτες κερκίδες, και αγώνες στην Ευρώπη, να αναφέρεται κατά κάποιο τρόπο υπέρ του Ολυμπιακού για το νομικό συμφέρον.

Όντως νομικά καλά έκανε ο Ολυμπιακός. Ηθικά δεν έπραξε σωστά. Ο ίδιος ο Ντέμης με το τεράστιο ήθος του, αν βρισκόταν στην απέναντι πλευρά δεν θα προχωρούσε σε προσφυγή γιατί όντως τα πρωταθλήματα κερδίζονται εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Έγινε λοιπόν ότι έγινε, και η μανία αλλά και ανθρωποφαγιά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης που ζουν και αναπνέουν γι’ αυτό δεν άργησε να έρθει. Για μία ακόμη φορά ο Ντέμης ήρθε στο στόχαστρο όλων όσων δεν του συγχωρέσαν τα όποια λάθη έκανε στη θητεία του ως πρόεδρος, ενώ η διαμάχη με τους… «Ντεμικούς» καλά κρατεί. Και μιλάμε για τον ίδιο Ντέμη που ότι ατάκα μέχρι σήμερα έλεγε (που άρεσε και πουλούσε) στην εκπομπή του στον ΣΠΟΡ FM έπαιζε πρωτοσέλιδο σε εφημερίδες, και κεντρικό θέμα στα Eνωσίτικα και όχι μόνο sites.

Εντάξει αυτό που είπε για τον Ολυμπιακό πουλούσε να το παίξουμε αυτή τη φορά ως αντιπαράθεση… Αντιπαράθεση με έναν άνθρωπο που όταν ανοίγει το στόμα του έχει τόσα μα τόσα πολλά να σε μάθει για το ποδόσφαιρο, έχει τόση μα τόση αγάπη γι’ αυτό σε συνδυασμό με την δεδομένη του αγάπη για την ΑΕΚ.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός που τα ίδια έπαθε και ο Ζήκος ως τότε υπεύθυνος για τις ακαδημίες της ΑΕΚ. Με το ίδιο νόμισμα είχε απαντήσει άλλωστε και ο ίδιος, με αυτό που απάντησε και ο Ντέμης Νικολαΐδης! Τυχαίο; Ε δεν νομίζω!

Για όσους υγιείς λοιπόν και σκεπτόμενους ΑΕΚτζήδες ο Ντέμης Νικολαΐδης θα ήταν ο ιδανικός άνθρωπος για να γυρίσει στην ΑΕΚ σε ένα πόστο ισχυρό, θα τους πω πως ο ίδιος θα γυρνούσε, μόνο όταν πέσει η… «εγκληματική» της οργάνωση.

Παναγιώτης Καλογερόπουλος

Παναγιώτης Καλογερόπουλος

Γεννήθηκε πριν 28 χρόνια στην Πετρούπολη της Αθήνας και σπούδασε Πληροφορική. Η αγάπη του για την ΑΕΚ από πολύ μικρή ηλικία αλλά και οι σχέσεις που απέκτησε αργότερα με την τεχνολογία του έδωσαν το έναυσμα για τη δημιουργία και σχεδίαση ενός ειδησεογραφικού portal της Ένωσης. Η ιδέα αυτή πήρε σάρκα και οστά (πιο ερασιτεχνικά) τον Οκτώβριο του 2009 ενώ 3 χρόνια αργότερα συνεργάστηκε με τον Βαγγέλη Αρναούτογλου για τη νέα μορφή του site ειδησεογραφικά και εμφανισιακά. Καλύπτει το ρεπορτάζ της «μάνας ΑΕΚ», από τότε που μπήκε στο «τρυπάκι» το δημοσιογραφικό, με αφιερώματα, συνεντεύξεις κ.λπ.


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΟΣΜΟΣ

AYTOKINHTO

Περίεργα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Copyright © 2009-2014 AEK1924.gr, με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Powered by | Support & Hosting by tcp.gr Project