Σύνδεση

Εγγραφή

Εγγραφή Χρήστη

  twitter youtube google 4square

Ο Γιώργος Σηφάκης παίζει τις μπαλωθιές του στο AEK1924.gr και με καυστικό τρόπο σχολιάζει την ήττα της ΑΕΚ στην Τούμπα, ενώ θεωρεί αστείο να μιλάμε για θέμα Δέλλα ο οποίος πρέπει να στηριχθεί με μεταγραφές τον Γενάρη

Ο Γιώργος Σηφάκης παίζει τις μπαλωθιές του και αναλύει τα γεγονότα των τελευταίων ημερών και την απόφαση της ΑΕΚ να μην αποκτήσει επιθετικό.

Τα 20 εκατ. ευρώ και οι σύμμαχοι της ΑΕΚ

Ο Γιώργος Σηφάκης παίζει τις μπαλωθιές του καταγράφοντας τις δύο όψεις του νομίσματος στο θέμα της επιχορήγησης των 20 εκατ. ευρώ. Τα ανησυχητικά μηνύματα της Δούρου και τα δύο πρόσωπα της Κυβέρνησης που έχουν καλή επαφή με τον Μελισσανίδη και στους οποίους ποντάρει η Ένωση για την εξασφάλιση των χρημάτων.

Βάζεις λεφτά; Χτίζεις γήπεδο!

Ο Γιώργος Σηφάκης παίζει τις μπαλωθιές του και φωτίζει τις αθέατες πλευρές του γηπέδου της ΑΕΚ. Το ΥΠΑΠΕΝ, ο Μελισσανίδης, οι επαφές για να αλλάξει το κλίμα, η κόντρα του με τον ΣΥΡΙΖΑ και ο ερασιτεχνισμός του προέδρου της μάνας ΑΕΚ.

Όταν η δουλειά δικαιώνεται!

Ο Γιώργος Σηφάκης παίζει τις μπαλωθιές του και καταγράφει τα όσα είδε στην αναμέτρηση του Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο, στηρίζοντας τον Τραϊανό Δέλλα για τα... κότσια του και τις επιλογές του.

Ο Γιώργος Σηφάκης παίζει τις μπαλωθιές του, καταγράφει τις προτάσεις του Κωνσταντινέα και ρίχνει το μπαλάκι στον υφυπουργό Αθλητισμού. Διαβάστε τι προτείνει στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Γιώργος Σηφάκης παίζει τις μπαλωθιές του και καλεί την Πολιτεία να αναλάβει επιτέλους τις πραγματικές ευθύνες της και να διαλευκάνει τα πραγματικά εγκλήματα κατά του ποδοσφαίρου που χρόνια τώρα γίνονται από την πλευρά του ενός! Του απόλυτου καταστροφέα.

Άκου φίλε Ντράγκαν

Ο Γιώργος Σηφάκης παίζει τις μπαλωθιές του και εξιστορεί γεγονότα που τον δένουν με τον νυν προπονητή της Ένωσης με τον οποίον υπήρξαν συνεργάτες στη μεγάλη μπασκετική ΑΕΚ. Τον προειδοποιεί δε, να έχει το νου με αυτούς που σήμερα διοικούν και δεν έχουν ιδέα από μπάσκετ.

Ο πιο κακός εφιάλτης σας επέστρεψε!

Ο Γιώργος Σηφάκης παίζει τις μπαλωθιές του και τονίζει ότι το ποτάμι δεν γυρίζει πλέον πίσω. Η ΑΕΚ δημιουργεί ομάδα που σε έναν χρόνο από σήμερα θα πρωταγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα και θα έχει το δικό της γήπεδο, την Αγιά Σοφιά. Εγγυητής για όλα ο Μελισσανίδης.

Σελίδα 1 από 5

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΟΣΜΟΣ

AYTOKINHTO

Περίεργα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Copyright © 2009-2014 AEK1924.gr, με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Powered by | Support & Hosting by tcp.gr Project