Σύνδεση

Εγγραφή

Εγγραφή Χρήστη

  twitter youtube google 4square

Κερδίστε 5 διπλά εισιτήρια ale retour για Νάξο, Μύκονο, Σαντορίνη από την Seajets!

Κερδίστε 5 διπλά εισιτήρια ale retour για Νάξο, Μύκονο, Σαντορίνη από την Seajets!

Το AEK1924.gr σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρία ακτοπλοϊκών μετακινήσεων Seajets, σας πάει διακοπές σε Πάρο, Μύκονο ή/και Σαντορίνη κληρώνοντας 5 διπλά ακτοπλοϊκά εισιτήρια στο νησί που εσείς θα επιλέξετε να πάτε όποτε θέλετε… ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

- Like στη σελίδα της Seajets στο Facebook

- Like στη σελίδα του AEK1924.gr στο Facebook

- Αναφέρετε με «Mention», κάτω από τη σχετική δημοσίευση, το όνομα του/της φίλου/φίλης που θέλετε να πάτε μαζί διακοπές

- Public Share (δημόσια κοινοποίηση) της φωτογραφίας του διαγωνισμού

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει έως και τις 30 Ιουλίου και οι 5 νικητές μαζί μες τους ανθρώπους που έχουν επιλέξει να πάνε διακοπές θα ενημερωθούν για τον τρόπο που θα παραλάβουν τα εισιτήρια τους για τις ημερομηνίες που θα υποδείξουν στην Seajets.

Σχετικά με την Seajets
Η εταιρεία με την πολυετή της παρουσία στο χώρο της ναυτιλίας από το 1989 μέχρι και σήμερα έχει καταφέρει να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο επιβατικό κοινό παρέχοντας θαλάσσιες μετακινήσεις αξιόπιστα, με συνέπεια και ασφάλεια.

Με περισσότερες από 140 συνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα και Κρήτη για τις Κυκλάδες προσπαθούμε για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση των επιβατών μας.


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΟΣΜΟΣ

AYTOKINHTO

Περίεργα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Copyright © 2009-2014 AEK1924.gr, με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Powered by | Support & Hosting by tcp.gr Project