Σύνδεση

Εγγραφή

Εγγραφή Χρήστη

  twitter youtube google 4square

Ο Διονύσης Γεωργιάδης , μέσω του blog στο ΑΕΚ1924.gr, αναφέρθηκε στην καλύτερη φετινή εμφάνιση της ομάδας απέναντι στον Δούκα, στο νέο γήπεδο της Ένωσης και παράλληλα έκανε κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΚ να στηρίξει την προσπάθεια προσκαλώντας τον στο «Γ. Κασιμάτης».

Ο Διονύσης Γεωργιάδης στέλνει τις ευχές του, μέσω του εορταστικού blog στο ΑΕΚ1924.gr, ενώ κάνει και μια μικρή ανασκόπηση για την χρονιά που πέρασε, αλλά τονίζει και τι θα ήθελε να φέρει ο νέος χρόνος

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Διονύσης Γεωργιάδης επέστρεψε στο  blog του στο ΑΕΚ1924 και γράφει για την πορεία την οποία πραγματοποιεί η ομάδα τη φετινή σεζόν, το θέμα του γηπέδου που λύνεται, τη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και για τον κόσμο που στηρίζει την προσπάθεια

Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν φέτος όπως θα ήθελε η ΑΕΚ, ωστόσο όπως τόνισε και ο Διονύσης Γεωργιάδης στο blog του στο ΑΕΚ1924 οι παίκτες έκαναν το αυτονόητο κι έσωσαν τη χρονιά.

Μετά το τέλος της κανονικής περιόδου της Handball Premier, ο Διονύσης Γεωργιάδης επιστρέφει στη στήλη του στο ΑΕΚ1924 και μιλάει για τα πλέι άουτ που έρχονται, καθώς και για τη στήριξη του κόσμου, την οποία κρίνει απαραίτητη και για τη συνέχεια.

Να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται

Ο Διονύσης Γεωργιάδης blogάρει στο ΑΕΚ1924 μετά την ήττα της Ένωσης από τον Αερωπό και τονίζει ότι αυτή η χρονιά είναι μια καλή ευκαιρία να μπουν οι βάσεις για την επόμενη.

Στο πρώτο του blogστο ΑΕΚ1924 για το 2016, ο Διονύσης Γεωργιάδης αναφέρεται στη χρονιά που προηγήθηκε, τους στόχους της ομάδας, ενώ στέλνει ακόμα και τις ευχές του για το 2016.

Μετά από τις αναμετρήσεις με Φοίβο, ΧΑΝΘ και Φίλιππο Βέροιας ο Διονύσης Γεωργιάδης blogάρει ξανά στο ΑΕΚ1924 και στέκεται στα δύο πρόσωπα που έδειξε η Ένωση σε αυτά τα παιχνίδια, ενώ τονίζει πως η διακοπή θα βοηθήσει τους Μάγκες να δουλέψουν στα αδύνατά τους σημεία.

«Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά»

Μετά τα δύο διαδοχικά ντέρμπι για την ΑΕΚ, ο Διονύσης Γεωργιάδης blogάρει στο ΑΕΚ1924 και τονίζει ότι οι παίκτες πρέπει να αφήσουν πίσω τους το παιχνίδι με τον Διομήδη και να επικεντρωθούν στον Αερωπό Έδεσσας.

Σελίδα 1 από 3

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΟΣΜΟΣ

AYTOKINHTO

Περίεργα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Copyright © 2009-2014 AEK1924.gr, με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Powered by | Support & Hosting by tcp.gr Project