08.9
09:58

Λύμπε να η ευκαιρία

Βαγγέλης Κατσαΐτης
Advertisement

Την δυνατότητα να συνεχίσει από κει που… σταμάτησε θα έχει σε λίγες μέρες ο Νίκος Λυμπερόπουλος ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί από την ΠΑΕ σε ρόλο «κλειδί» για την λειτουργία της ΑΕΚ. Γράφει ο psyxiatRos Βαγγέλης Κατσαΐτης

Μετά για το ναυάγιο της χρονιάς του Μπράνκο Μιλοβάνοβίτς, ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποφάσισε να πάρει δραστικές αποφάσεις και να στελεχώσει την ΠΑΕ με άτομα της επιλογής του τα οποία στον δικό τους χώρο θα μπορούσαν να κάνουν την διαφορά για την ΑΕΚ.

Η νέα εποχή είχε ξεκινήσει και δεν υπήρχαν περιθώρια για ημίμετρα και λάθη που θα μπορούσαν να βάλουν σε κίνδυνο το μέλλον της ομάδας.

Από πέρυσι ξεκίνησαν οι αλλαγές σε όλα τα επίπεδα για την Ένωση και τα αποτελέσματα δεν άργησαν να φανούν. Η ομάδα χρόνο με το χρόνο βελτιώνεται ανεβαίνει επίπεδο τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στο διοικητικό – λειτουργικό.

Λύμπε, η επιστροφή νο 3

Πάνω σε αυτή τη λογική είναι και η κίνηση του Νίκου Λυμπερόπουλου οποίος μετά από απουσία τριών χρονών δέχτηκε και πάλι το τηλεφώνημα του Δημήτρη Μελισσανίδη, αυτή τη φορά για να αναλάβει μία θέση με μεγαλύτερη βαρύτητα από την προηγούμενη και ουσιαστικά να γίνει το νο1 του αγωνιστικού τμήματος.

Ο «Τίγρης» είδε την φετινή σεζόν από κοντά τα κενά στην λειτουργία της ομάδας, ζύγισε τις καταστάσεις και αποφάσισε να δώσει τα κλειδιά της ομάδας στο Νίκο Λυμπερόπουλο προκειμένου να τρέξει τον σύλλογο, πλαισιωμένος από την εμπιστοσύνη που του έχει ο ισχυρός άνδρας του δικεφάλου.

Απ’την άλλη μεριά ο Νίκος Λυμπερόπουλος ήρθε για να τελειώσει μια δουλειά που δεν άφησε ούτε καν στη μέση, καθώς κατά τη διάρκεια της έναρξης της δεύτερης σεζόν επι εποχής Μελισσανίδη, διέκρινε διάσταση απόψεων και αποφάσισε να αποχωρίσει σαν φίλος και απόλυτος επαγγελματίας.

Σίγουρα μέσα του στεναχωρήθηκε, ως περήφανος τελειωμανής που είναι αλλά και ως εγωιστής λόγω της ηγετικής του φυσιογνωμίας που τον ακολουθεί από την εποχή που φόραγε ποδοσφαιρικά παπούτσια. Μόλις είχε ξεκινήσει το «έργο» του και δεν χάρηκε τις μεγάλες προκλήσεις που θα ερχόντουσαν…

Αρσενικός…

Η εκτίμηση όμως του Μελισσανίδη προς το πρόσωπο του, τόσο για τον χαρακτήρα του όσο και για τις ιδέες του, παρέμεινε, παρά το διαζύγιο και τελικά αυτό που κέρδισε τότε ο Λύμπε, του δίνει τώρα και πάλι την δυνατότητα να συνεχίσει απ´όπου σταμάτησε!

Το πείσμα του, ο επαγγελματισμός του, η ποδοσφαιρική νοοτροπία και φυσικά ο απόλυτος σεβασμός στην ομάδα που υπηρετεί, με αυτά τα τέσσερα όπλα είναι σίγουρο ότι η ΑΕΚ βάζει στη μηχανή της ένα γρανάζι που σίγουρα της έλειπε και με δεδομένο τις αναβαθμισμένες αρμοδιότητες του Νικόλα, η εξέλιξη του αγωνιστικού τμήματος είναι γεγονός!

Ο αγαπημένος Λύμπε της κιτρινόμαυρης εξέδρας επέστρεψε σε μία σημαντική θέση για την Ένωση, για την οποία θα παλέψει προκειμένου να πετύχει, αυτό είναι δεδομένο! Όπως δεδομένο είναι πως θα πρέπει να κριθεί από όλους μας, για τον νέο του ρόλο και τα όσα θα πετύχει ή θα… αποτύχει μέσα από αυτόν. Τα υπόλοιπα που λέει και ο Λύμπε, «θα πρέπει να τα δούμε στον αγωνιστικό χώρο».

ΥΓ1: Την Κυριακή έχουμε ξανά αγωνιστική δράση με την ΑΕΚ να φιλοξενεί την ΑΕΛ. Πρόκειται για ένα ματς σημαντικό, κεκλεισμένων των θυρών, αλλά μέχρι εκεί. Εύκολα ή δύσκολα η ΑΕΚ θα νικήσει. Θέλει δύο νίκες, με σεβασμό προς τους αντιπάλους της, ενόψει Ολυμπιακού και… θα τις πάρει.

ΥΓ2: Νικόλα καλωσόρισες στο σπίτι σου

 

Advertisement