18.8
19:30

Το μεγαλείο σου δεν τελειώνει…

Παναγιώτης Μίχος
Advertisement

Η ΑΕΚ χθες στην αναμέτρηση με την Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο, για τα Play Offs του Europa League, είχε την συμπαράσταση του κόσμου της που έδωσε ένα μεγάλο ρεσιτάλ.

Ο κόσμος της ΑΕΚ ήταν για ακόμα μια φορά κοντά στην ομάδα. Είναι αυτονόητο να πούμε ότι οι οπαδοί της Ένωσης δεν αφήνουν πότε μόνη την «καψούρα» τους. Χιλιόμετρα πολλά, μέσα σε κακοκαιρίες, με πλοία, με πούλμαν, με τρένα, με αμάξια, με αεροπλάνα… μόνο για αυτά τα 90′ λεπτά του κάθε αγώνα, για να φωνάξουν για την ΑΕΚ.

Χθες ο κόσμος έδωσε ακόμα ένα μεγάλο ρεσιτάλ, όπως μόνο αυτός ξέρει. Για 90′ λεπτά ακουγόντουσαν συνέχεια. Τι και αν ήταν (σχεδόν) sold out από τους Βέλγους, οι λίγο περισσότεροι από 700 φίλους της Ένωσης… έκαναν Φιλαδέλφεια το «Jan Breydelstadion».

Σε σημείο που και οι Βέλγοι μάλιστα έμειναν με το στόμα ανοιχτό από την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος της ΑΕΚ και έδωσαν συγχαρητήρια στους ανθρώπους της Ένωσης.

Εκτός των Βέλγων και οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης έμειναν άφωνοι με τον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες του «Jan Breydelstadion». Το πάθος και η ενέργεια του κόσμου, μεταφέρθηκε στον αγωνιστικό χώρο και στους 11 ποδοσφαιριστές που αγωνιζόντουσαν.

Άλλωστε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης πριν την έναρξη του ματς αυτό ζήτησε απ’ τους παίκτες, να παίξουνε με πάθος για τον κόσμο που έκανε αυτό το μεγάλο ταξίδι απ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ευρώπης.

Η πιο ωραία στιγμή του ματς, ήταν στο τέλος του παιχνιδιού, οπού οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ κινήθηκαν προς τους οπαδούς της ομάδας και έδωσαν ένα ζεστό χειροκρότημα για την συμπαράσταση που τους έδειξαν, ενώ δέχτηκαν επίσης ζεστό χειροκρότημα για την προσπάθεια τους σε όλο το παιχνίδι.

Advertisement