17.7
10:28

Μάχη για το Νο1 της ΑΕΚ

AEK1924.gr team
Advertisement

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, οι δύο τερματοφύλακες της Ένωσης εκκινούν από την ίδια αφετηρία για τη θέση του βασικού. Το Sport24.gr σκιαγραφεί τις δύο περιπτώσεις αλλά αδυνατεί να δώσει προβάδισμα σε κάποιον.

Ο Γιάννης Ανέστης και ο Βασίλης Μπάρκας είναι και φέτος οι δύο τερματοφύλακες της ΑΕΚ που θα παλέψουν για τη θέση του βασικολυ στην Ένωση. Το Sport24.gr βάζει κάτω τα δεδομένα και για τους δύο Έλληνες τερματοφύλακες.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ

Άκουσε πολλά μη κολακευτικά σχόλια, διάβασε ακόμα περισσότερα, του μετέφεραν ένα σωρό αρνητικά πράγματα. Η απάντηση του Γιάννη Ανέστη στα τρία χρόνια που βρίσκεται στην ΑΕΚ, είναι μόνο η δουλειά. Με δύο – τρία σοβαρά ομολογουμένως λάθη που τον στιγμάτισαν, αλλά κι ένα σωρό αγώνες στους οποίους πραγματοποίησε καθοριστικές επεμβάσεις.

Η συζήτηση για την επάρκειά τους στις εξόδους, βαστάει ακόμα στα Social Media, ακόμα και μετά από ματς όπως σε αυτό της προπερασμένης Κυριακής κόντρα στην Κορόνα Κίελτσε, όταν «καθάρισε» στον αέρα 6-7 φάσεις. Οπως άλλωστε είχε κάνει και στους δύο ημιτελικούς Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό. Κάποιοι τη συντηρούν δίχως δικαιοσύνη. Αν βάλει κάποιος κάτω τα πράγματα, με ειλικρίνεια και καθαρή ματιά, εξετάζοντας το ποιος ήταν ο Ανέστης πριν από τέσσερα καλοκαίρια και που έχει φτάσει σήμερα, είναι βέβαιο ότι θα διαπιστώσει συνολική βελτίωση.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ

Advertisement