08.7
23:38

Ανακοίνωση των Βετεράνων αθλητών της ΑΕΚ του στίβου

Παναγιώτης Μίχος
Advertisement

Ανακοίνωση της επιτροπής βετεράνων αθλητών στίβου της ΑΕΚ, όπου διαμαρτύρονται για τον αποκλεισμό του αθλητή, Νίκου Καψή από την Εθνική ομάδα και την αποστολή αυτής από τους Βαλκανικούς αγώνες πρωταθλήματος.

Aναλυτικά:

«Η επιτροπή βετεράνων αθλητών στίβου της ΑΕΚ με αφορμή τον άδικο και αναίτιο αποκλεισμό του πρωταθλητή του άλματος σε μήκος της ΑΕΚ Νίκου Καψή από την αποστολή της Εθνικής ομάδος στο βαλκανικό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Σερβία 15-16 Ιουλίου εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για την λανθασμένη επιλογή του Εθνικού προπονητή.

Ο Νίκος Καψής είναι αυτός που θίγεται από την συγκεκριμένη επιλογή του Εθνικού προπονητή.
Είναι ένας από τους πιο σταθερούς αθλητές του άλματος σε μήκος για φέτος, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις και κυνηγώντας από κοντά το όριο του παγκόσμιου πρωταθλήματος.

Κατάφερε να διατηρηθεί στη δεύτερη θέση όλων των αγώνων που συμμετείχε είτε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα είτε στα Παπαφλέσσεια, είτε στα Χανιά 2017 όπου και θεωρούνται οι καλύτερες εγχώριες διοργανώσεις.
Ωστόσο προτιμήθηκε να συμμετάσχει στην βαλκανική ομάδα ο 3ος πανελληνιονικης αντί του 2ου και πιο σταθερού και φορμαρισμένου για φέτος στο μήκος Νίκου Καψή!

Έτσι ο αθλητής της ΑΕΚ έμεινε εκτός Εθνικής ομάδας και δεν του δίνεται η τελευταία ίσως ευκαιρία για να διεκδικήσει το όριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου.

Στεκόμαστε στα λόγια του πρωταθλητή μας Νίκου Καψή! «Τί να πω για κάτι που δικαιούμαι και μου το στερούν».
Εκφράζουμε και πάλι την ΕΝΤΟΝΗ δυσαρέσκεια μας στην ΑΔΙΚΗ απόφαση και καλούμε τον ΕΘΝΙΚΌ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ να επανορθώσει την ΑΔΙΚΙΑ και να δώσει στον πρωταθλητή της ΑΕΚ αυτό που δικαιούται.

Με εκτίμηση

Η επιτροπή βετεράνων αθλητών στίβου ΑΕΚ

Δημήτρης Παπασταύρου
Κωνσταντίνος Τζίβας
Μανώλης Ανδριέλος
Βασίλης Χαλλάς».

Advertisement