19.6
05:53

Παραμένει αβέβαιο το μέλλον του Σκόκο

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο Νάτσο Σκόκο με χθεσινές του δηλώσεις τόνισε ξανά, ότι η τελική απόφαση για το μέλλον του θα παρθεί απ’ τον ίδιο μετά τα δυο εναπομείναντα ματς του πρωταθλήματος με τη Νιουέλς. Για καλύτερη πρόταση της ΑΕΚ κάνουν λόγο τα Μέσα της Αργεντινής.

Τα πράγματα στη Νιουέλς όλο και χειροτερεύουν και το μέλλον παραμένει αβέβαιο για πολλούς πρωτοκλασάτους παίκτες της ομάδας. Μέσα σε αυτούς βρίσκεται και ο μεταγραφικός πόθος της ΑΕΚ, Νάτσο Σκόκο.

Ο πρώην Κιτρινόμαυρος, φαίνεται ότι πάρα πολύ δύσκολα θα παραμείνει στο δυναμικό της Νιουέλς, παραμένοντας κοντά στην πόρτα της εξόδου. Η ΑΕΚ απ’ την πλευρά της έχει καταθέσει την πρόταση της, στον Αργεντίνο επιθετικό και απλά περιμένει να δει τι θα αποφασίσει ο ίδιος.

Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά την Ένωση, που έχει δώσει προθεσμία στον «Υδραυλικό» μέχρι το τέλος Ιουνίου, που θα τελειώσει το πρωτάθλημα η Νιουέλς και θα έχουν πάρει όλα τότε τον δρόμο τους. Μάλιστα και ο ίδιος ο παίκτης φαίνεται πως την ζήτησε αυτήν την προθεσμία, αφού θέλει να παραμείνει απερίσπαστος στην προσπάθεια του ίδιου και των συμπαικτών του για να βγάλουν τους «Λεπρούς» στο Κόπα Λιμπερταδόρες.

Βέβαια, μετά το χθεσινό στραβοπάτημα απέναντι στη Λάνους όλο και δυσκολεύει το έργο τους για να πετύχουν το στόχο που έχουν θέσει, κάτι που φαίνεται ότι δεν θα επηρεάσει τον Δικέφαλο για να αποκτήσει τον Σκόκο.

Απ’ την άλλη τα Μέσα της Αργεντινής, δεν έχουν αφήσει σε ησυχία το θέμα της ΑΕΚ και του Σκόκο, τονίζοντας συνεχώς ότι οι Κιτρινόμαυροι έχουν κάνει την καλύτερη προσφορά προς τον ποδοσφαιριστή σε σύγκριση με τις προτάσεις των Ιντεπεντιέντε και Σαν Λορέντζο.

Βέβαια το μόνο σίγουρο είναι, ότι πριν απ’ τα τέλη Ιουνίου και πριν απ’ την έναρξη της προετοιμασίας της ΑΕΚ, δύσκολα θα υπάρξουν νεότερα για τον Αργεντίνο επιθετικό κάτι που δεν βγάζει ιδιαίτερα κερδισμένη την Ένωση, αφού δεν μπορεί να ξέρει αν θα τον υπολογίζει ή όχι.

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement