19.6
05:54

Άνοιξε ο χορός των μεταγραφών, Ζαμπούνης ο πρώτος!

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Όπως ήταν αναμενόμενο μετά τις ανανεώσεις των συμβολαίων της περυσινής ομάδας, θα ξεκίναγε και η μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου. Τον καλύτερο αριστερό εξτρέμ του πρωταθλήματος θέλει η ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει σε όλα για την ανανέωση της συνεργασίας με τους Χρήστο Νικολαΐδη, Ηλία Χάτσικα και Γιώργο Πέρρο. Ενώ απομένουν τα τυπικά για την παραμονή του, Λάμπη Βαμβάκα, Γιάννη Τσικογιαννόπουλο, Γιάννη Αλικάκο, Θάνο Συγγάρη και Γιάννη Αντωνιάδη.

Με την ολοκλήρωση και αυτών των περιπτώσεων να είναι ένα βήμα πριν την παραμονή τους στην ΑΕΚ, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν αρχίσει τις μεταγραφικές κινήσεις τους, για την ερχόμενη σεζόν. Η αρχή έγινε με τον Στάθη Ζαμπούνη, που βρίσκεται ένα βήμα πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του απ’ τον Δούκα στους μάγκες.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν βάλει πολύ ψηλά τον πήχη για την επόμενη χρονιά κάτι που φαίνεται και στις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας. Η Ένωση κοιτάει απ’ το πάνω ράφι περιπτώσεις αθλητών που την ενδιαφέρουν και μια τέτοια περίπτωση είναι ο διεθνής Μπάμπης Δομπρής, που αγωνιζόταν πέρυσι με την φανέλα του Φίλιππου Βέροιας και βγήκε πρώτος σκόρερ σε 22 ματς σημειώνοντας 96 γκολ.

Ο συγκεκριμένος πρόκειται για μια εξαιρετική επιλογή για την περιφέρεια της Ένωσης, με τους ανθρώπους της ομάδας και συγκεκριμένα τον Νίκο Γραμματικό να έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις με τον 23χρονο παίκτη που απ’ την πρώτη προσέγγιση δείχνει πολύ θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης του στην Αθήνα για χάρη της ΑΕΚ.

Ο Δικέφαλος τσεκάρει και τρέχει δυο τρεις ακόμα αξιόλογες και πολύ καλές περιπτώσεις αθλητών απ’ την Ελλάδα, αλλά φαίνεται ότι κυνηγάει να κάνει το «ΜΠΑΜ» με μια μεταγραφή ενός παίκτη απ’ το εξωτερικό.

Η συγκεκριμένη στιγμή σίγουρα θα θελήσει τον χρόνο της για να γίνει, αφού αυτήν την στιγμή βρισκόμαστε σε πολύ πρώιμο στάδιο, γι’ αυτό και δεν έχει διαρρεύσει μέχρι στιγμής το όνομα του παίκτη.

Η ΑΕΚ βάζει γερά τις βάσεις για την επόμενη χρονιά κάνοντας πολύ καλές μεταγραφές, κοιτώντας απ’ το πάνω ράφι, έχοντας ως στόχο την επόμενη χρονιά να κάνει η ομάδα πρωταθλητισμό.

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement