18.6
05:40

Τελειώνουν οι ανανεώσεις μέσα στην εβδομάδα

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι ανανεώσεις στο τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ, οι άνθρωποι του Δικεφάλου θα συναντηθούν μέσα στην εβδομάδα θα τελειώσουν με τους τελευταίους, για να πάρουν μετά σειρά οι μεταγραφικές τους κινήσεις.

Στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων για τις ανανεώσεις των συμβολαίων βρίσκονται πολύ κοντά οι άνθρωποι της ΑΕΚ.

Η αρχική θέληση τους να κρατήσουν τον βασικό κορμό της ομάδας, ώστε να αποφύγουν τις πολλές αλλαγές στο τμήμα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, φαίνεται ότι βρίσκονται πολύ κοντά στο να υλοποιηθεί.

Την περασμένη εβδομάδα συμφώνησαν οι Χρήστος Νικολαΐδης και Ηλίας Χάτσικας να συνεχίσουν και την επόμενη χρονιά στην ΑΕΚ, ενώ και ο Γιώργος Πέρρος βρίσκεται πολύ κοντά στο να απαντήσει θετικά στην πρόταση της Ένωσης.

Οι υπόλοιποι παρότι είναι θετικοί στο να παραμείνουν στο σύλλογο, θα απαντήσουν μέσα στην εβδομάδα στους ανθρώπους της ΑΕΚ, κλείνοντας έτσι σιγά σιγά το κομμάτι των ανανεώσεων. Βέβαια, τελευταίοι έχουν μείνει οι δυο αρχηγοί του Δικεφάλου, με τους ανθρώπους του συλλόγου να ξεκινάνε αυτήν την εβδομάδα τις συζητήσεις.

Και οι δυο έχουν διάθεση να παραμείνουν στην Ένωση έχοντας πρώτο τους μέλημα, κάτι τέτοιο θέλει και ο σύλλογος επεκτείνοντας την συνεργασία, του Διονύση Γεωργιάδη και Παναγιώτη Νικολαΐδη και για την επόμενη χρονιά.

Οι συγκεκριμένοι θα είναι και οι τελευταίοι παίκτες που θα συζητήσουν το ενδεχόμενο ανανέωσης τους, κάτι που σημαίνει ότι έπειτα θα ξεκινήσουν να τσεκάρουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, με τον νέο προπονητή, Νίκο Γραμματικό μεταγραφικούς στόχους, για να προχωρήσουν έπειτα στην μεταγραφική ενίσχυση.

Σε πρώτη φάση ο προπονητής της ΑΕΚ, έχει διακρίνει σε ποιες θέσεις θέλει ενίσχυση η ομάδα, ενώ έχει γράψει και τα πρώτα ονόματα που θα τον απασχολήσουν στη δική του λίστα.

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement