18.6
17:15

«Κιτρινόμαυρος» μάγκας ο Ζαμπούνης!

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Στάθη Ζαμπούνη απ’ τον Δούκα βρίσκεται η ΑΕΚ, αφού φαίνεται ότι τα έχουν βρει σε όλα οι δυο πλευρές.

Το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ προχωράει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας για την επόμενη σεζόν. Οι άνθρωποι της ομάδας αποφάσισαν ότι την επόμενη χρονιά, η Ένωση θα στοχεύσει για το πρωτάθλημα και θα κινηθεί σε ρυθμούς πρωταθλητισμού, βάζοντας τον πήχη ψηλά.

Όπως είναι λογικό αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, οι μάγκες να κινηθούν δυνατά και στο μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, αποκτώντας παίκτες απ’ το πάνω ράφι, ώστε να δώσουν ποιότητα και εμπειρία στο τμήμα.

Η πρώτη μεταγραφή της Ένωσης, απ’ ότι φαίνεται θα είναι ο Στάθης Ζαμπούνης, που την περασμένη σεζόν ψηφίστηκε ως ο καλύτερος εξτρέμ του πρωταθλήματος με την φανέλα του Δούκα.

Ο 27χρονος αριστερός εξτρέμ και μέχρι πρότινος αρχηγός του Δούκα, θα αποχωρήσει απ’ την ομάδα των Εκπαιδευτηρίων, με την οποία έφτασε μέχρι τα τελικά του πρωταθλήματος, για χάρη της ΑΕΚ.

Ο Ζαμπούνης είναι ο εκλεκτός της ΑΕΚ, αφού πρόκειται για έναν πολύ καλό παίκτη που θα δώσει όλα αυτά που έλειπαν απ’ την Ένωση την περασμένη σεζόν, με τις δυο πλευρές να βρίσκονται ένα βήμα πριν συμφωνήσουν με το μόνο που απομένει να είναι οι λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Οι μάγκες θα κινηθούν για ακόμα δυο-τρεις τέτοιου είδους μεταγραφές που θα πλαισιώσουν και θα ανεβάσουν την ομάδα επίπεδο. Μάλιστα, η Ένωση κυνηγάει και ένα συγκεκριμένο «ΜΠΑΜ» απ’ το εξωτερικό.

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement