17.6
07:00

Ανεβαίνει ο μεταγραφικός πήχης λόγω …Ευρώπης

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Οι μάγκες επιστρέφουν την επόμενη χρονιά στα Ευρωπαϊκά σαλόνια, με αποτέλεσμα να υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό σχεδιασμό της ομάδας.

Την περυσινή χρονιά η ΑΕΚ τερμάτισε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με αποτέλεσμα να εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο μετά από αρκετό καιρό ανυπαρξίας.

Η Ένωση παρότι εξασφάλισε βαθμολογικά το εισιτήριο, δεν σήμαινε ότι θα έπαιρνε και μέρος, αφού για να συμμετάσχει μια ομάδα στα Ευρωπαϊκά σαλόνια θα πρέπει να έχει και γερό μπάτζετ από πίσω να συντηρεί την ομάδα και τα ταξίδια στην Ευρώπη.

Παρόλα αυτά οι άνθρωποι της ΑΕΚ, την τελική απόφαση την άφησαν στον Νίκο Γραμματικό, ξεκαθαρίζοντας του ότι είναι διατεθειμένοι να στηρίξουν όποια απόφαση κι αν πάρει. Ο Έλληνας τεχνικός με το σκεπτικό του γοήτρου αλλά και της εμπειρίας, αποφάσισε η ΑΕΚ να επιστρέψει στα Ευρωπαϊκά σαλόνια του χάντμπολ.

Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι έχουν σκοπό να ανεβάσουν λίγο και τον μεταγραφικό πήχη, αφού θα πρέπει η ομάδα να στηριχτεί και αγωνιστικά με μεταγραφές για να μην γίνει «σάκος του μποξ» στην Ευρώπη με ομάδες καλύτερες αγωνιστικά αλλά και σε ποιότητα.

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement