15.6
06:11

Συνεχίζονται οι ανανεώσεις και στο βάθος …μεταγραφές

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Οι άνθρωποι της Ένωσης προχωρούν με αμείωτους ρυθμούς τις ανανεώσεις των συμβολαίων, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται και η μεταγραφική λίστα με τους στόχους του συλλόγου.

Το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ βρίσκεται αυτήν την περίοδο στο στήσιμο της ομάδας για την επόμενη χρονιά, έχοντας ως πρώτο μέλημα του, να έρθει σε συμφωνία με τον κορμό της ομάδας, που τα πήγε περίφημα την περασμένη χρονιά, κατακτώντας πολλά περισσότερα απ’ τον βασικό τους στόχο.

Οι μάγκες ανά γκρουπ καλούνται απ’ την διοίκηση της ΑΕΚ και συζητάνε με τον σύλλογο την ανανέωση των συμβολαίων τους, έχοντας μέχρι στιγμής μεγάλη επιτυχία.

Στο πρώτο γκρουπ, ο Χρήστος Νικολαΐδης ήρθε αμέσως σε συμφωνία με την ομάδα, ενώ ο Γιώργος Πέρρος βρίσκεται πολύ κοντά στο να πει το «ναι», μαζί με τους Γιώργο Τσιλικογιαννόπουλο και Λάμπη Βαμβακά.

Το δεύτερο γκρουπ των συζητήσεων, θα αποτελείται όπως όλα δείχνουν απ’ τους Ηλία Χάτσικα, Θάνο Συγγάρη, Γιάννη Αλικάκο και Γιάννη Αντωνιάδη, αφήνοντας στο τέλος τους δυο αρχηγούς της ΑΕΚ, Διονύση Γεωργιάδη και Παναγιώτη Νικολαΐδη, που πολύ δύσκολα θα υπάρξει κάτι διαφορετικό πέραν απ’ την παραμονή τους.

Βέβαια, οι ανανεώσεις μπορεί να μην έχουν ολοκληρωθεί ακόμη πλήρως, αλλά ο προπονητής της ΑΕΚ, Νίκος Γραμματικός θέλησε να οργανώσει σιγά-σιγά την μεταγραφική λίστα της ομάδας, σε θέσεις που πιστεύει ότι θα θελήσει ενίσχυση.

Μέσα σε αυτήν την λίστα θα συμπεριληφθούν και κάποια μεγάλα ονόματα, που θα ανεβάσουν την εμπειρία και την ποιότητα του συνόλου, όσον αφορά τον πρωταθλητισμό που θέλουν να κάνουν απ’ του χρόνου οι μάγκες και έχουν θέσει ως στόχο.

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement