15.6
07:23

Έχει αρχίσει η αντίστροφή μέτρηση

Πένυ Μακρή
Advertisement

Το όνειρο απέχει μόλις μία άδεια από την υλοποίηση του και στην ΑΕΚ περιμένουν ότι μέχρι τις αρχές Ιουλίου, το αργότερο θα έχει εκδοθεί και εκείνη.

Μόλις ένα βήμα πριν την έναρξη των εργασιών βρίσκεται η ΑΕΚ, η οποία τόσα χρόνια παλεύει με Θεούς και Δαίμονες για να μπορέσει μία μέρα να επιστρέψει στη φυσική της έδρας, στο σπίτι της στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αυτή η μέρα δεν θα αργήσει πολύ πλέον, καθώς μετά την έγκριση της υψομετρικής μελέτης και την ανακοίνωση της ΠΑΕ, οι Κιτρινόμαυροι στρέφουν την προσοχή τους στο ΥΠΕΝ, εκεί από όπου θα παραλάβουν την οικοδομική άδεια, η οποία θα σημάνει την έναρξη των εργασιών.

Ο φάκελος για την «Αγιά Σοφιά» έκλεισε, η προεργασία με το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας έχει ήδη γίνει, άπαντες είναι έτοιμη να προχωρήσουν στην έκδοση της οικοδομικής άδειας και στην Ένωση περιμένουν ότι εντός 15-20 ημερών θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Στόχος τους είναι να τελειώσει όσο πιο νωρίς γίνεται το θέμα, έτσι ώστε να ξεκινήσουν τα έργα μέσα στον Ιούλιο, αφού τον Αύγουστο, η πόλη… νεκρώνει και είναι δύσκολο να προχωρήσουν οι οικοδομικές εργασίες.  

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement