14.6
14:50

Κοντά σε παραμονή και ο Πέρρος

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο Γιώργος Πέρρος βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία για ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ. Σε προχωρημένες επαφές και με Βαμβακά-Τσιλικογιαννόπουλο η Ένωση.

Ο χορός των ανανεώσεων στο τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ, έχει ξεκινήσει από χθες κάνοντας την αρχή ο Χρήστος Νικολαΐδης που συμφώνησε με την ομάδα για την επόμενη χρονιά

Η συνέχεια των ανθρώπων της Ένωσης είναι μεγάλη, με τον Γιώργο Πέρρο να είναι βάσει ατζέντας ο επόμενος που ήρθε σε επαφή και βρίσκεται ένα βήμα πριν πει το τελικό «ναι» και ανανεώσει με τους μάγκες για την επόμενη σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο πολύπειρος πλέι μέικερ έχει καλυφθεί πλήρως απ’ την Ένωση και η επιθυμία του απ’ την αρχή ήταν να παραμείνει στην ομάδα, με αποτέλεσμα να βρίσκεται ένα βήμα πριν την συμφωνία.

Απ’ την άλλη οι άνθρωποι της ΑΕΚ, φαίνεται πως βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές και με τους Λάμπη Βαμβακά και Γιάννη Τσιλικογιαννόπουλο. Η πρώτη επαφή που είχε η Ένωση με τους αθλητές έβαλαν γερά τις βάσεις για την ανανέωση της συνεργασίας με την ομάδα και των δυο αθλητών, κάτι που θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες μέρες.

Οι ανανεώσεις δεν σταματάνε εκεί, αφού σειρά θα πάρουν οι Ηλίας Χάτσικας, Θάνος Συγγάρης, Γιάννης Αντωνιάδης και Γιάννης Αλικάκος. Για το τέλος οι άνθρωποι της ομάδας, έχουν αφήσει τους δυο αρχηγούς της Ένωσης, αφού η συμφωνία μαζί τους είναι δεδομένη απ’ την αρχή, γι’ αυτό και επικεντρώθηκαν να επέλθει συμφωνία στα συμβόλαια των υπόλοιπων αθλητών. 

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement