19.5
07:17

Το Game 4 πρέπει να είναι δικό μας!

Πένυ Μακρή
Advertisement

Η Βασίλισσα κόντραρε στα ίσα τον Παναθηναϊκό για ακόμα μια φορά, ωστόσο λίγο το άγχος, λίγο η αστοχία, λίγο η εξαιρετική εμφάνιση του Καλάθη, δεν την άφησε να κάνει το μπρέικ και να περάσει μπροστά στη σειρά των ημιτελικών. Στο χέρι της η ισοφάριση τη Δευτέρα.

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση λένε και στην περίπτωση της ΑΕΚ, το γεγονός ότι κοντράρει στα ίσα τον Παναθηναϊκό από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, μόνο τυχαίο γεγονός δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Η Βασίλισσα έχασε μια μεγάλη ευκαιρία χθες (18/5) να κάνει την ανατροπή και να περάσει μπροστά στη σειρά των ημιτελικών, ωστόσο κέρδισε για ακόμα μια φορά το σεβασμό όλων με την προσπάθεια και τη διαχείριση του ματς.

Οι Κιτρινόμαυροι άλλαξαν γρήγορα την κακή εικόνα της ομάδας στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, βρέθηκαν να οδηγούν το ματς, ωστόσο στην τελευταία περίοδο, εκεί όπου το άγχος κυριεύει σε τέτοιες περιπτώσεις, ο Καλάθης τη «σκότωσε» με ένα πραγματικά απίστευτο σουτ και η ΑΕΚ έχασε τη συγκέντρωση και το καθαρό μυαλό που χρειάζεται σε τέτοιες στιγμές, για να μην χαθεί ο έλεγχος.

Το σημαντικό είναι ότι μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, η ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου έχει καταφέρει να αλλάξει το σκεπτικό της. Προσπαθεί να παίζει με τη μπάλα στο καλάθι και να μην «τρέχει» βεβιασμένες επιθέσεις, οι οποίες της έχουν στοιχίσει στο παρελθόν.

Τη Δευτέρα, η Βασίλισσα, με τον κόσμο στο πλευρό της θα προσπαθήσει να ισοφαρίσει τη σειρά των ημιτελικών και από εκεί και πέρα, αν τα καταφέρει, να υπερβεί εαυτόν και να κάνει το θαύμα, περνώντας στους τελικούς. 

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement