19.5
13:42

Κακιούζης: «Η ΑΕΚ θέλει υπομονή, βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο!»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Μιχάλης Κακιούζης βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για το Final 4, σαν EuroleagueLegend και είχε την ευκαιρία να μιλήσει σε Ελληνικό μέσο, για την ΑΕΚ, για το μέλλον του, αλλά και την τιμή που του έκαναν για να τον καλέσουν τον ίδιο.

Αναλυτικά όσα είπε στο Eurohoopsο Μιχάλης Κακιούζης:

Για την παρουσία του στο Φάιναλ Φορ, ως «EuroleagueLeagend»: «Μέχρι τώρα, ήμουν ως παίκτης. Από αυτή την πλευρά, είμαι πρώτη φορά και είμαι ενθουσιασμένος. Όταν ήμουν παίκτη, όλο αυτό δεν υπήρχε. Τώρα έχω περισσότερο άγχος. Όταν έπαιζα, ήξερα πώς να το διαχειριστώ. Είναι κάτι καινούριο και αισθάνομαι άβολα».

Για την κατάσταση στην ΑΕΚ, μετά τη νίκη επί του ΠΑΟ και γενικότερα: «Ήταν πολύ σημαντικό αυτό που κάναμε εντός με τον Παναθηναϊκό. Μετά από τόσα χρόνια που καταφέραμε και νικήσαμε ένα πολύ μεγάλο αντίπαλο. Για μένα, ήταν απλά μια νίκη, τίποτα παραπάνω. Όταν έχεις μάθει με πρωταθλητισμό, είναι απλά μια νίκη. Αυτό που χρειάζεται, βασικά, η ΑΕΚ είναι η υπομονή. Να μην παρασυρόμαστε από μια μεγάλη επιτυχία ούτε να απογοητευόμαστε από μια αποτυχία, αν θα έρθει στο μέλλον ή όπως έχει γίνει στο παρελθόν. Αν θα υπάρξει η υπομονή, βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο. Με τον κύριο Αγγελόπουλο στο τιμόνι. Έχει θέληση, έχει πάθος, έχει όνειρα για την ομάδα για να επανέλθει στην κορυφή».

Για το… παραγοντικό του μέλλον: «Αυτή τη στιγμή, στην ΑΕΚ είμαι μια χαρά. Στόχος είναι να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Σαφώς έχω στο κεφάλι μου τα επόμενα βήματα. Δεν έχει καμία σχέση με την ΑΕΚ αυτό, αλλά είναι νωρίς… Είναι καινούριο ξεκίνημα. Θέλω να είμαι σωστός, στιβαρός στις αποφάσεις μου και βήμα-βήμα να δούμε τι θα κάνω. Πραγματικά, με ενδιαφέρει πολύ το κομμάτι της προπονητικής, μελλοντικά».

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement