15.5
07:23

Για τον Μάκη και τους πιστούς!

Advertisement

Το «θαύμα» έγινε, η Βασίλισσα πήρε την πολυπόθητη «μεγάλη» νίκη! Μια νίκη που τη χρώσταγε πρώτα στον εαυτό της, μετά στον Μάκη Αγγελόπουλο, αλλά και στον κόσμο… Εκείνον που δεν την άφησε ποτέ! Που δεν σταμάτησε να την πιστεύει και που στο ημίχρονο στήριξε και βοήθησε στην ανατροπή. Γράφει η Πένυ Μακρή

Το βήμα παραπάνω έγινε… Η ΑΕΚ πήρε τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό και ισοφάρισε στη σειρά, σε ένα ματς που φάνηκε στην αρχή ότι είναι χαμένο από χέρι, με τους «γκρι» να κάνουν ότι περνά από τις σφυρίχτρες τους για να κρατήσουν τον αντίπαλο μπροστά στο σκορ.

Μια νίκη σε ντέρμπι, την οποία ψάχνει εδώ και τρία χρόνια η Ένωση, από την επιστροφή της δηλαδή στη μεγάλη κατηγορία και την έχανε με όλους τους τρόπους. Η χθεσινή νίκη ήταν περισσότερο ψυχολογίας και αυτό, διότι σε ένα ματς που στην αρχή όλα πάνε στραβά, στα μέσα συμβάλουν «εξωγενείς» παράγοντες για να κρατήσουν πίσω την ομάδα, οι Κιτρινόμαυροι είχαν το θράσος και το πείσμα να κάνουν την ανατροπή και να ισοφαρίσουν τη σειρά.

Όλα αυτά, υπό το βλέμμα πάντα του Μάκη Αγγελόπουλου, ο οποίος το χρειαζόταν περισσότερο από όλους. Σχεδόν τρία χρόνια προσπάθειας, στήριξης σε όλα τα επίπεδα, κριτικής, είτε καλής είτε κακής, ο Μάκης έπρεπε να πάρει τη χαρά, για να νιώσει από εκείνη τη θέση, πως είναι να κερδίζεις τον «αιώνιο» αντίπαλο και να πάρει δύναμη για να συνεχίσει να είναι το κεφάλι της ομάδας.

Το αξίζαμε κι εμείς! Εμείς που ακολουθούμε την ομάδα χρόνια τώρα! Που στα δύσκολα μετριόμασταν στα δάχτυλα των χεριών μας και που δεν τη θυμηθήκαμε όταν εκείνη πέρασε το Γολγοθά και εμφανίστηκε ο «άγιος» Μάκης για να τη σώσει.

Τα παιδιά που από Αθήνα, ταξίδευαν στην Αμαλιάδα για κάποιον Κόροιβο, πήγαιναν στη Χαλκίδα και από εκεί σε κάποιον Αμύντα ή Πανερυθραϊκό. Εκείνους που από τότε βρίσκονται μέσα στην ομάδα και τη στηρίζουν με κάθε κόστος και αυτούς που τους βλέπεις στο ΟΑΚΑ είτε με τον Ρέθυμνο, είτε με τον Ολυμπιακού. Δεν έχει σημασία αν είναι ντέρμπι, είναι πάντα εκεί, δεν ξεχωρίζουν ματς!

Αυτή η νίκη επιβάλλεται να γίνει η αρχή μια μεγάλης πορείας της ΑΕΚ. Η Ένωση πρέπει να «χτίσει» πάνω της! Και θα το κάνει, μπροστάρη τον Αγγελόπουλο και συνεπιβάτες τον κόσμο! 

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement