14.5
09:00

Η ΑΕΚ δεν πρέπει να αδειάσει

Advertisement

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου καταγράφει όλους τους λόγους για τους οποίους απαιτείται η παρουσίαση ενός διαφορετικού προσώπου από την ΑΕΚ στη διαδικασία των playoffs. Η κακή σύμπτωση με το 2008 και ο Μανόλο που πλέον είναι Χιμένεθ.

Το ξενέρωμα στα αποδυτήρια μιας ομάδας μετά από τη στέρηση ενός τίτλου με τρόπο είτε κάλπικο και νόθο (2017), είτε «χάρτινο» και εξωγηπεδικό (2008), είναι μια υπόθεση δύσκολα αναστρέψιμη. Και η ΑΕΚ βιώνει και πάλι μια περίεργη ατμόσφαιρα στους κόλπους της, ικανή να την «αδειάσει» ψυχολογικά και σωματικά στα έξι εναπομείναντα ματς. Αυτό όμως δεν είναι φυσιολογικό.

Ασφαλώς το 2008, η στεναχώρια, η πικρία, το αίσθημα αδίκου, η οργή, ήταν συναισθήματα πολύ πιο έντονα στο εσωτερικό της Ένωσης. Τότε οι ποδοσφαιριστές, προεξαρχόντων των «παλιοσειρών» Δέλλα, Λυμπερόπουλου και Ζήκου, ήρθαν σε ανοιχτή αντιπαράθεση με το πολυμετοχικό σχήμα ζητώντας να παίξουν στα playoffs παίκτες με λιγότερο χρόνο και μικροί της ομάδας και (αναγκαστικά λόγω ρόλου) βάζοντας στη μέση τον πρόεδρο Ντέμη Νικολαΐδη ο οποίος είχε απέναντί του το ανένδοτο των ανθρώπων που (ακόμα τότε) πλήρωναν μεγάλα ποσά.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement