14.5
06:43

Ελπίζει σε ένα θαύμα

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Η ΑΕΚ νίκησε τον ΔΙΚΕΑ χθες (13/05) με 32-27 και περιμένει σήμερα ένα θαύμα απ’ τον –αδιάφορο- Διομήδη Άργους, απέναντι στο Δούκα για να πανηγυρίσει την πρόκριση στο τελικό του πρωταθλήματος.

Το καθήκον τους έκαναν οι μάγκες που νίκησαν τον ΔΙΚΕΑ στην τελευταία αγωνιστική των play offs του πρωταθλήματος, ρίχνοντας το μπαλάκι του άγχους στον Δούκα, που θα παίξει σήμερα στο Άργος απέναντι στο Διομήδη.

Η Ένωση έκανε μια απ’ τις καλύτερες φετινές της εμφανίσεις, καταφέρνοντας να επιβληθεί σχεδόν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, παίρνοντας στο τέλος την νίκη και περιμένοντας σήμερα ένα θαύμα απ’ τον Διομήδη Άργους.

Φαίνεται ότι η ΑΕΚ το κακό παιχνίδι που έκανε απέναντι στο Δούκα, το έκανε στο κρισιμότερο σημείο όλης της χρονιάς, με αποτέλεσμα να το πληρώσει μένοντας εκτός του τελικού του πρωταθλήματος, συμβιβαζόμενη με την τρίτη θέση.

Βέβαια, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να πει κανείς, ότι και η τρίτη θέση είναι αποτυχία, όταν μια ομάδα σαν την ΑΕΚ ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι, απ’ το μηδέν, με νέα διοίκηση, νέο προπονητή, νέους παίκτες και μόνο δυο παλιούς που έγιναν η βάση για να χτιστεί φέτος κάτι καλό, θα ήταν τουλάχιστον αχάριστο αν το έλεγε κάποιος.

Η χρονιά της Ένωσης είναι πετυχημένη απ’ την στιγμή μάλιστα, που ο αρχικός στόχος της ομάδας ήταν να τερματίσει στην μέση του βαθμολογικού πίνακα και όσο πιο ψηλότερα γίνεται.

Οι μάγκες όμως δεν έμειναν εκεί και αφού τον πέτυχαν τον αρχικό στόχο, σαν μια πραγματική οικογένεια μεταξύ τους όλα αυτά τα χρόνια, κατάφεραν να πετύχουν και τον μετέπειτα στόχο τους που ήταν τα play offs, τερματίζοντας στην τρίτη θέση. Καθόλου άσχημα για μια νεοσύστατη ομάδα που είχε αφετηρία το περασμένο καλοκαίρι.

Η ευχή όλων είναι σήμερα με τον Διομήδη Άργους, πιστεύοντας σε κάποιο θαύμα απέναντι στο Δούκα και να πάρει την νίκη, που για τον ίδιο είναι αδιάφορη, αλλά στην ΑΕΚ θα χαρίσει τον τελικό του πρωταθλήματος, που στα παλαιότερα χρόνια βρισκόντουσαν οι δυο τους,  για να διεκδικήσουν τον τίτλο.

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement