11.5
07:22

Χιμένεθ για 11 λόγους

Advertisement

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου παρουσιάζει όλες τις παραμέτρους που οδήγησαν στην απόφαση παραμονής του Χιμένεθ στον κιτρινόμαυρο πάγκο. Πως κέρδισε το στοίχημα και πόσες καταστάσεις μέτρησαν δικαίως υπέρ του.

Χιμένεθ 2017-18. Το κέρδισε με το σπαθί του ο Ισπανός και επιτέλους θα δούμε τι και πόσα μπορεί να πετύχει «οικοδομώντας» κάτι ολότελα δικό του σε αγωνιστικό επίπεδο, σε συνθήκες κανονικότητας όσον αφορά στη διοίκηση, στη διαχείριση και στην οικονομική λειτουργία της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ. Εξυπακούεται ότι από το καλοκαίρι και μετά, θα κρίνεται και διαφορετικά, πιο αυστηρά και απαιτητικά, εντός κι εκτός ομάδας. Ως τότε, ας καταπιαστούμε με το σήμερα, εξηγώντας όλα όσα μέτρησαν υπέρ της παραμονής του.

1. Ο Μελισσανίδης είχε πάρει οριστικά την απόφαση μετά τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου στο «Γ. Καραϊσκάκης». Δεν πτοήθηκε από τη μέτρια εικόνα της ΑΕΚ στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ και στον τελικό της διοργάνωσης και αυτό που έλεγε ήταν ότι «ο Χιμένεθ έχει αυτά τα στοιχεία που απαιτούνται ώστε να δημιουργήσει σύνολο ικανό να νικά και να διεκδικεί τίτλους». Με τις απαραίτητες προσθήκες θα προσθέσουμε εμείς…

Διαβάστε τους υπόλοιπους 10 λόγους ΕΔΩ

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement