08.5
09:49

Λίγο πέρα από το οφσάιντ

Advertisement

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου εστιάζει στα αγωνιστικά καμώματα των παικτών της ΑΕΚ και βάζει στην κουβέντα τους δύο τελευταίους τελικούς της Ένωσης. Πόσο το ήθελε πέρυσι με χειρότερη ομάδα και απέναντι σε καλύτερο αντίπαλο.

Κανένα ματς είναι ίδιο με το προηγούμενο. Ειδικά όταν αναφερόμαστε σε τελικούς, σε αγώνες που κρίνουν ένα τίτλο. Από την άλλη όμως πρέπει και να το παραδεχθούμε. Η ΑΕΚ πέρυσι είχε χειρότερη ομάδα από την εφετινή και καλύτερο αντίπαλο απέναντί της, έστω κι αν στον Ολυμπιακό ισχυρίζονται ότι το μυαλό ταξίδευε αλλού και οι παίκτες είχαν αδειάσει. Ακόμα κι έτσι, ο περυσινός ΟΣΦΠ ήταν καλύτερος από τον τωρινό ΠΑΟΚ. Και η ΑΕΚ του 2016 υποδεέστερη ποιοτικά από τη σημερινή.

Πέρυσι υπήρχαν πάθος και φλόγα. Το έβλεπες στα μάτια τους, το πίστευαν, το είχαν δεδομένο ότι θα το καταφέρουν. Η παρουσία τους το περασμένο Σάββατο ήταν προβληματική. Είδα το ματς ξανά. Η δεύτερη φορά σε κάνει να αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα καλύτερα. Δεν ήταν και τόσο χειρότερη η ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ, δεν ήταν βέβαια και καλή. Αλλά σε κάθε περίπτωση, κατάθεση ψυχής δεν έβλεπες. Ούτε προέκυπτε από κάπου η αυτοπεποίθηση που πέρυσι υπήρχε.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement