02.5
11:40

Θα το δώσει, λένε, στον Ιβάν

Βαγγέλης Αρναούτογλου
Advertisement

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου καταπιάνεται με τις φήμες των τελευταίων ημερών για την κούπα που πρέπει να πάρει ο Σαββίδης με τη συναίνεση του Μελισσανίδη και την ανάγκη για έναν τελικό αμιγώς ποδοσφαιρικό και τίποτε άλλο.

Eίναι μια κατάσταση η οποία ομολογουμένως αποδίδεται στα σημεία των καιρών. Και δυστυχώς, φουντώνοντας αυτό το ούτως ή άλλως υπαρκτό κλίμα συνομωσιολογίας (άλλοτε ορθά και άλλοτε όχι) στο εγχώριο ποδόσφαιρο, η κάθε φήμη που τόσο εύκολα σπέρνεται και διαχέεται από στόμα σε στόμα, διαβρώνει ακόμα και τους ομοϊδεάτες οπαδούς!

Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες είναι ομολογουμένως τρελό. Έως και άρρωστο. Φίλοι της ΑΕΚ έχουν μέσα τους τη βεβαιότητα ότι η ομάδα τους θα καθίσει να χάσει στον τελικό του Σαββάτου από τον ΠΑΟΚ επειδή «πρέπει και ο Ιβάν Σαββίδης να πάρει κάτι». Μάλιστα το «συμφωνημένο» της υπόθεσης, το εκφράζουν, δημόσια στα Social Media απολαμβάνοντας τη σύμφωνη γνώμη πολλών ακόμα. Αληθινά στενάχωρο…

Αυτό λοιπόν το σκεπτικό, αυτή η δηλητηρίαση του μυαλού και η παραδοχή ότι ακόμα και ένας τελικός μπορεί να είναι στημένος για την ισχυροποίηση μιας φιλίας που έχει ως απώτερο σκοπό τη μοιρασιά τίτλων στα χρόνια που έρχονται, έχουν συμπράξει για να εξαχθεί το εξής συμπέρασμα: Αν η ΑΕΚ ηττηθεί στον τελικό, θα το έχει δώσει το ματς. Αν πάλι γίνει κάτι «κουφό» και νικήσει, αρχικώς η συνομωσιολογία θα κοπάσει και μετά θα πάμε στο παρακάτω: «Συνέβη για να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ

 

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement