17.2
07:00

Βράνιες για δεξιά

Μαρία Τσίχλα
Advertisement

Ο Μανόλο Χιμένεθ θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Γκάλο, ωστόσο η λύση του Βράνιες για το δεξί άκρο της άμυνας είναι πλέον η επικρατέστερη ενόψει του ντέρμπι.

Η προετοιμασία της Ένωσης για τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό συνεχίζεται με δυνατούς ρυθμούς, με τον ισπανό τεχνικό να έχει ήδη καταστρώσει τα πρώτα του πλάνα.

Με δεδομένο ότι ο Γκάλο δεν είναι σίγουρο το εάν θα είναι απόλυτα έτοιμος, ο Χιμένεθ τσεκάρει το τι μπορεί να κάνει σχετικά με το δεξιό άκρο της άμυνας, με τη λύση να ακούει στο όνομα Βράνιες.

Ο στόπερ της ΑΕΚ έχει αγωνιστεί ξανά ως μπακ, στον αγώνα για το Κύπελλο κόντρα στον Λεβαδειακό, με την απόδοσή του να είναι μέτρια.

Ναι μεν στο αμυντικό κομμάτι δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα, αλλά τα πράγματα δεν ήταν εξίσου καλά στην επίθεση, καθώς όπως ήταν αναμενόμενο δεν μπορούσε να βοηθήσει ιδιαίτερα την ομάδα.

Ο Χιμένεθ δουλεύει πάνω σε όλα και θέλει να τσεκάρει όλα τα θετικά και τα αρνητικά, για να πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

Ο Βράνιες προτιμάει φυσικά να αγωνίζεται ως στόπερ, καθώς αυτή είναι η φυσική του θέση, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα παίξει όπου του ζητηθεί για να βοηθήσει την ομάδα, με το πάθος και τη δύναμη να είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του.

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement