16.2
07:07

Προετοιμάζονται για τον Φίλιππο οι μάγκες!

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Η Ένωση συνεχίζει την  προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Φίλιππο Βέροιας (18/02, 18:00) για να πετύχει την τρίτη συνεχόμενη νίκη, που θα την διατηρήσει στην τετράδα του βαθμολογικού πίνακα.

Η ΑΕΚ προέρχεται από δυο συνεχόμενες νίκες (Σεριφάτο, Πανελλήνιος) και υποδέχεται αυτήν την εβδομάδα στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας, τον Φίλιππο Βέροιας.

Οι μάγκες θέλουν να τριτώσουν τις σερί νίκες, γιατί έχουν φτάσει στο σημείο που δεν έχουν περιθώρια για απώλεια βαθμών. Πλέον, βρίσκονται και πάλι μέσα στην τετράδα του βαθμολογικού πίνακα, αλλά όλα παραμένουν ανοιχτά αφού καμία θέση δεν έχει δεσμευτεί από τώρα.

Αυτό το γνωρίζουν όλοι μέσα στην ομάδα, γι’ αυτό και έχουν ξεκινήσει απ’ την Τρίτη την προετοιμασία τους για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αρχικά, ο Κώστας Τούτσης έκανε μια ανάλυση βίντεο, απ’ το παιχνίδι με τον Πανελλήνιο, επισημαίνοντας τα λάθη των παικτών του, αλλά και το τι θα ήθελε να βελτιώσουν.

Απ’ εκεί και έπειτα έχουν ξεκινήσει να δουλεύουν επί της σάλας, όλα αυτά που είδαν στο βίντεο με τον Πανελλήνιο και δεν άρεσαν σε κανέναν. Τα εύκολα λάθη, οι χαμένες μπαλιές, αλλά και οι λάθος πάσες που έδιναν, μέσα στην περιοχή του Συγγάρη, με αποτέλεσμα να σημειώσουν εύκολα γκολ οι «Κυψελιώτες».

Ο προπονητής της ΑΕΚ, δεν έχει μείνει πλήρως ικανοποιημένος απ’ τους παίκτες του παρότι έχουν κερδίσει τα τελευταία παιχνίδια, αλλά δεν έχουν πιάσει μια καλή απόδοση παίζοντας παράλληλα και ωραίο χάντμπολ. Πάνω σε αυτό δουλεύει ο Έλληνας κόουτς με τους αθλητές του, ώστε αυτό να γίνει στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια και αρχής γενομένης απ’ αυτό του Σαββάτου (18/02, 18:00) με τον Φίλιππο Βέροιας.

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement