29.1
11:03

Είδα, κατάλαβα, αλλάζω

Βαγγέλης Αρναούτογλου
Advertisement

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου γράφει για τις πιο δραστικές και πολυεπίπεδες αλλαγές που έχουν γίνει ποτέ στην ΑΕΚ μεσούσης μιας αγωνιστικής περιόδου και την παραδοχή των λαθών που η διοίκηση δέχθηκε και διορθώνει!

Μια διοίκηση χαρακτηρίζεται ως λειτουργική και ωφέλιμη για μια ομάδα, όταν είναι μια διοίκηση που ξέρει να ελίσσεται, να παραδέχεται και να αλλάζει.

Εκτός λοιπόν από όσα δικαίως της έχουν καταλογιστεί για την ανοργανωσιά του περασμένου καλοκαιριού, τις ζαριές στο θέμα του προπονητή και την ακαταλληλότητα – ασυνεννοησία των συνεργατών που πήραν επάνω τους το χτίσιμο μιας ομάδας που υποτίθεται ότι θα ήταν πρωταθληματική, τα όσα συμβαίνουν τους τελευταίους δύο μήνες πρέπει να της πιστωθούν ως πράξεις, ενέργειες και αποφάσεις που καταδεικνύουν την κατανόηση και παραδοχή των λαθών της. Και πάνω από όλα τη βούληση να τα διορθώσει.

Η ΑΕΚ δεν ήταν καθόλου ευέλικτη για μεγάλο χρονικό διάστημα, για περισσότερο από ενάμισι έτος. Όμως από την ημέρα ενεργοποίησης του Μαϊστόροβιτς, σημαντικής περιθωριοποίησης του Μπάγεβιτς και απόφασης του Μελισσανίδη να ξεκινήσουν δραστικές αλλαγές στο ρόστερ, με στόχο να είναι σημαντικά διαφοροποιημένο και πιο ποιοτικό στην έναρξη του επόμενου πρωταθλήματος, πολλά είναι αυτά που πράττονται με ποδοσφαιρικό ορθολογισμό.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

 

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement