12.1
06:54

Θέλει ακόμα δουλειά

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ισόπαλος με τον Πανελλήνιο ήρθε στο φιλικό ο «Δικέφαλος», δείχνοντας ότι θέλει σε κάποια σημεία κι’ άλλη δουλειά για να υπάρξει βελτιώσει ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος και του δεύτερου γύρου.

Η ΑΕΚ αντιμετώπισε τον Πανελλήνιο σε ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, στο οποίο οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 27-27, έχοντας την ευκαιρία ο προπονητής της ΑΕΚ να κάνει τις δοκιμές του, αλλά και να δει την κατάσταση των παικτών του.

Ο Κώστας Τούτσης δοκίμασε πολλά πρόσωπα και σχήματα στο χθεσινό (11/01) φιλικό, χρησιμοποιώντας μάλιστα για ακόμα ένα παιχνίδι, τον νεοαποκτηθέντα Χρήστο Νικολαΐδη. Απ’ την άλλη δεν είχε στην διάθεση του, τους τραυματίες Θάνο Συγγάρη και Διονύση Γεωργιάδη που συνεχίζουν τις αποθεραπείες τους, αλλά και τον διεθνή με την Εθνική Ελλάδος, Παναγιώτη Νικολαΐδη.

Στα αγωνιστικά τώρα, ο προπονητής της ΑΕΚ είδε και την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του, η οποία έδειξε ότι θέλει ακόμα δουλειά για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Ο Κώστας Τούτσης είδε κάποια θετικά στοιχεία να βγαίνουν μέσα στην σάλα, αλλά είδε και κάποια αρνητικά που θα πρέπει να βελτιωθούν άμεσα μέσα στο επόμενο διάστημα, λόγω ότι το παιχνίδι με τον Διομήδη Άργους πλησιάζει.

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement