12.1
07:07

Η Τζοχόρ τα… γυρνάει, η ΑΕΚ πιέζει

AEK1924.gr team
Advertisement

Το «θρίλερ» ανάμεσα στον Αργεντινό και την… πρώην ομάδα του συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον, τη στιγμή που η ΑΕΚ πλέον πιέζει ασφυκτικά τον παίκτη να «τελειώσει» με το σίριαλ και να ταξιδέψει στην Αθήνα.

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται στην ΑΕΚ με την περίπτωση του Περέιρα Ντίας, ο οποίος ενώ είχε ενημερώσει ότι θα τελείωναν όλα χθες (11/1), τελικά δεν πήρε ποτέ την ελευθέρας του από τη Τζοχόρ, η οποία του τα… γύρισε την τελευταία στιγμή.

Η ομάδα της Μαλαισίας χρωστάει χρήματα στον Αργεντινό και συγκεκριμένα πέντε μήνες από τα δεδουλευμένα του, από τα οποία είχε συμφωνηθεί να δώσει μόλις τους δύο μήνες και την ελευθέρας του ποδοσφαιριστή. Η συγκεκριμένη συμφωνία ήταν να ολοκληρωθεί χθες, ωστόσο η Τζοχόρ δεν έδωσε τελικά τη συγκατάθεση της, με αποτέλεσμα ο Αργεντινός να μένει «δεμένος» σε αυτήν.

Στην ΑΕΚ τα περιθώρια εξαντλούνται. Οι Κιτρινόμαυροι ήθελαν να έχουν κλείσει ήδη το κενό στην επίθεση και γι’ αυτό, όλη νύχτα ήταν σε ανοιχτή επικοινωνία με την πλευρά του Ντίας, ενώ είχαν επαφή και με τον ίδιο, μεταφέροντας του την επιθυμία να ταξιδέψει στην Ελλάδα, ακόμα κι αν δεν έχει επισημοποιηθεί το «διαζύγιο» του με την ομάδα.

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement