11.1
07:01

Ανεπηρέαστοι, συνεχίζουν τη σκληρή δουλειά

Μαρία Τσίχλα
Advertisement

Παρά τα δημοσιεύματα για αλλαγή προπονητή, το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ παραμένει προσηλωμένο στις προπονήσεις, για τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η Ένωση βιώνει μια δύσκολη κατάσταση, καθώς βρίσκεται μακριά από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, χάνει συνεχώς βαθμούς και παράλληλα έχει μπροστά της έναν πολύ δύσκολο και σημαντικό αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Τα δημοσιεύματα και τα ονόματα προπονητών δίνουν και παίρνουν, ωστόσο η ομάδα τα διαψεύδει όλα και παράλληλα το ποδοσφαιρικό τμήμα παραμένει προσηλωμένο στη δουλειά του χωρίς να επηρεάζεται από όλα αυτά.

Το κλίμα είναι βαρύ, οι ποδοσφαιριστές, αλλά και ο Μοράις έχουν επίγνωση της κατάστασης και θέλουν να την ανατρέψουν, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει πάνω από όλα να αλλάξει η ψυχολογία.

Η δουλειά που γίνεται στα Σπάτα είναι καλή, η ομάδα έχει ανεβάσει την απόδοσή της, αλλά όσο δεν καταφέρνει να νικάει, τόσο όλα αυτά δεν θα έχουν καμία σημασία.

Πολύτιμος χρόνος έχει ήδη χαθεί και άπαντες θέλουν τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, ώστε να καταφέρουν να φτιάξουν ψυχολογία και να ξεκινήσουν να μαζεύουν βαθμούς, με σκοπό να… σημαδέψουν όσο μπορούν το χάος που έχει δημιουργηθεί.

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement