10.1
06:59

Συνεχίζουν να ψάχνονται οι μάγκες!

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Η Ένωση έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής σε μια μεταγραφή, στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά το «σκανάρισμα» της αγοράς συνεχίζεται κανονικά. Δυσκολεύει αρκετά η δεύτερη προσθήκη, καθώς οι Κιτρινόμαυροι δεν βρίσκουν τον παίκτη με τα χαρακτηριστικά που επιθυμούν.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ ολοκλήρωσαν πριν λίγες μέρες την πρώτη μεταγραφή της ομάδας, για τον Ιανουάριο, με τον εξτρέμ του Φίλιππου Βέροιας, Χρήστο Νικολαΐδη.

Η Ένωση θέλει όμως να προχωρήσει σε μια ακόμη προσθήκη στο ρόστερ της, αλλά σε παίκτη που θα την ανεβάσει επίπεδο κι όχι απλά σε κάποιον που θα δώσει μια έξτρα λύση.

Βέβαια, υπάρχει μεγάλη δυσκολία να βρεθεί τέτοιος παίκτης τον Ιανουάριο και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν οι άνθρωποι της ομάδας. Όμως αυτό δεν τους πτοεί και συνεχίζουν το ψάξιμο στην αγορά, μήπως και βρουν κάποια «ευκαιρία».

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι προσπάθειες τους να πάνε άκαρπες και το ρόστερ να μείνει ως έχει, χωρίς να υπάρξει δεύτερη προσθήκη για την ομάδα του Κώστα Τούτση. Η Ένωση όμως θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια, μέχρι και την τελευταία μέρα των μεταγραφών, μήπως και βρει τότε κάποια «χρυσή ευκαιρία». 

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement