09.1
07:00

Προετοιμασία μετ’ εμποδίων για τους μάγκες

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο Δικέφαλος συνεχίζει την μίνι προετοιμασία μέχρι την έναρξη και πάλι του πρωταθλήματος, αλλά τα προβλήματα δεν τον αφήνουν ήσυχο.

Ο Κώστας Τούτσης προσπαθεί όλο αυτό το διάστημα να προετοιμάσει, όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα του, για την έναρξη του πρωταθλήματος για το δεύτερο γύρο. Η Ένωση θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Διομήδη Άργους, σε ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι που δεν παύει μάλιστα να είναι και ντέρμπι.

Τα προβλήματα όμως απ’ την μίνι προετοιμασία δεν θα μπορούσαν να λείψουν. Συγκεκριμένα, ο προπονητής της ΑΕΚ βλέπει μέχρι στιγμής τον Διονύση Γεωργιάδη, να συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του και να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να παίξει στο παιχνίδι με την ομάδα του Άργους.

Ενώ απ’ την άλλη τις τελευταίες μέρες και ο Θάνος Συγγάρης αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, λόγω μιας θλάσης που τον ταλαιπωρεί και κάνει ειδικό πρόγραμμα, ώστε να την ξεπεράσει. Με αποτέλεσμα να μην γνωρίζει κανείς πότε θα είναι έτοιμος, βάζοντας σε κίνδυνο την συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η Ένωση συνεχίζει να μην έχει στην διάθεση της λόγω των υποχρεώσεων του με την Εθνική ομάδα, και τον Παναγιώτη Νικολαΐδη. Μπορεί ο Έλληνας αθλητής, να αγωνίζεται και να προπονείται κανονικά χωρίς κάποιο πρόβλημα, αλλά η ΑΕΚ δεν τον έχει στην διάθεση της, ώστε να προετοιμαστεί μαζί της.

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement