08.1
09:53

Το πρόβλημα ήταν ο Πογέτ

Βαγγέλης Αρναούτογλου
Advertisement

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου θυμάται τα λόγια του Γκουστάβο Πογέτ, την αυθόρμητη ατάκα του Μίτσελ όταν η ΑΕΚ τον πλησίασε και εξηγεί γιατί οι προπονητές από τα αζήτητα δίνουν αυτά που παίρνουν: Λίγα!

Ήταν εκείνες οι ημέρες που το στοχευμένο ανάθεμα μερίδας του Τύπου κατά του Πογέτ είχε τερματίσει τα όρια της λογικής, ταξιδεύοντας πλέον στις πύλες του ανεξήγητου. Το πώς ο προπονητής που πήρε τα ντέρμπι, αυτός που έμαθε την ΑΕΚ να νικά, εκείνος που αξιοποιούσε το περιορισμένο ρόστερ στο έπακρον, έγινε σε ένα βράδυ το μαύρο πρόβατο, ο αγνώμονας, ο αλαζόνας, ο υπερφίαλος, μπορεί εύκολα να απαντηθεί σήμερα.

Θα θυμάστε ότι τότε είχα συνταχθεί με τη δική του λογική, παρόλο που ήταν ομολογουμένως ένα αυτογκόλ η γραπτή δήλωσή του στον Τύπο. Διότι επί της ουσίας έκανε το χατίρι στη διοίκηση ώστε να τον απομακρύνει, κερδίζοντας εκείνη τις εντυπώσεις. Προφανέστατα και ήταν ένα ηθελημένο αυτογκόλ, επειδή και ο ίδιος είχε πλέον αποφασίσει να αποχωρήσει. Έχοντας όμως διαπιστώσει ότι δεν θα συμβούν ποτέ αυτά που είχε στο μυαλό του.

 Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement