06.1
07:25

Ψάχνει την μεταγραφή που θα την ανεβάσει επίπεδο

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ, αναζητούν μια αξιόλογη περίπτωση για να γίνει η δεύτερη μεταγραφή της ομάδας που θα την ανεβάσει επίπεδο.

Η Ένωση κινήθηκε πολύ γρήγορα και με την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου, είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Χρήστου Νικολαΐδη. Παρότι ο αθλητής δεν έχει υπογράψει ακόμα, η μεταγραφή του θεωρείται κλεισμένη γι’ αυτό και συνεχίζει προπονήσεις με την ομάδα.

Όμως, οι άνθρωποι της ΑΕΚ μαζί με τον Κώστα Τούτση, έχουν ξεκινήσει και σαρώνουν την αγορά, ώστε να βρεθεί κάποια αξιόλογη περίπτωση, που θα μπορούσε να δώσει αυτό το κάτι παραπάνω που λείπει απ’ τους μάγκες.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της ΑΕΚ θέλουν να πάρουν έναν αθλητή που θα την ανεβάσει επίπεδο σαν ομάδα. Αρχικά, με την ποιότητα του και έπειτα αν διαθέτει εμπειρία.

Μέχρι στιγμής βέβαια, δεν έχει βρεθεί ακόμα κάποια περίπτωση που να έχει ξετρελάνει τους ανθρώπους της Ένωσης, ώστε να κινηθούν για την απόκτηση του και παρότι υπάρχει αρκετός καιρός μέχρι την λήξη της μεταγραφικής περιόδου, το σενάριο αν δεν βρει κάποια τέτοια περίπτωση, να μην αποκτήσει κανέναν, υπάρχει πάντα σαν ενδεχόμενο. 

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement