06.1
10:18

ΑΕΚ, δεν πετάς λευκή πετσέτα

Βαγγέλης Αρναούτογλου
Advertisement

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου αντιμετωπίζει ως υποτιμητική για την ιστορία της ΑΕΚ το «δεν βαριέσαι, ας το δούμε πάλι από του χρόνου» και καταγράφει κάμποσους λόγους για τους οποίους η σεζόν πρέπει να αρχίσει για εκείνη αύριο.

Σύμφωνοι, η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ανέφικτη. Δεν περιμέναμε όμως τον αγώνα με τον Παναιτωλικό για να το διαπιστώσουμε. Ούτε επειδή σε ακόμα ένα ματς του ΟΑΚΑ η ΑΕΚ πήρε λιγότερα από αυτά που μπορούσε βάσει της εικόνας της να κατακτήσει, σημαίνει ότι πρέπει να πετάξει λευκή πετσέτα και να σκεφτεί από σήμερα την επόμενη σεζόν. Αυτά τα κάνουν οι μικρές ομάδες, εκτός αν υπάρχουν εντός κι εκτός των τειχών της άνθρωποι οι οποίοι τη μετρούν πλέον ως τέτοια.

Οι αλλαγές που συντελούνται κι είναι βέβαιο ότι στην έναρξη της ποδοσφαιρικής περιόδου 2017-18 θα έχουν επιφέρει σαρωτικές διαφοροποιήσεις στο κιτρινόμαυρο ρόστερ εν συγκρίσει με αυτό που βρέθηκε στην αφετηρία το περασμένο καλοκαίρι, έχουν ως στόχο την αναδόμηση του έμψυχου υλικού της ομάδας και τη δημιουργία ενός νέου βασικού κορμού. Ωστόσο τούτο δεν συνεπάγεται ότι το μυαλό πρέπει να ταξιδεύει τόσο μπροστά, όταν στο σήμερα διακυβεύονται ζωτικά για την ΑΕΚ ζητούμενα.

Διαβάστε ολόκληρω το άρθρο του Βαγγέλη Αρναούτογλου ΕΔΩ

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement