04.1
07:13

Πιθανόν σήμερα τελειώνει του Νικολαΐδη!

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Μεγάλη πιθανότητα να συναντηθεί σήμερα ο αθλητής με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, για να τελειώσει και τυπικά την μεταγραφή του στην ομάδα.

Ο Χρήστος Νικολαΐδης βρίσκεται τον τελευταίο καιρό στην Αθήνα και προπονείται με την ομάδα του Κώστα Τούτση. Ο νεαρός εξτρέμ δεν έχει υπογράψει μέχρι στιγμής με την ομάδα, αλλά αυτό οφείλεται στις… ημέρες των εορτών.

Οι δυο πλευρές αρχικά είχαν και μια διαφορά στο οικονομικό, κάτι όμως που ξεπεράστηκε απ’ την πρώτη στιγμή, αφού επιθυμία του αθλητή είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση.

Γι’ αυτό και μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξει συνάντηση των δυο πλευρών, ώστε να κλείσει και τυπικά ο αθλητής στην ομάδα, υπογράφοντας το συμβόλαιο του.

Μάλιστα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συναντηθεί, ακόμα και σήμερα (04/01) με τους ανθρώπους της ΑΕΚ για να κλείσει και επίσημα η μεταγραφή του.

Στην Ένωση, θέλουν να τελειώνουν με την υπόθεση του Χρήστου Νικολαΐδη, για να προχωρήσουν στο ψάξιμο και στην τελική επιλογή της δεύτερης μεταγραφής, αν βρεθεί κάποια περίπτωση παίκτη, που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα και θα την βοηθήσει στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement