03.11
08:23

Ήρθε την ώρα που έπρεπε

Advertisement

Η ήττα από τη Μπεσίκτας ήρθε την κατάλληλη στιγμή για να κρατήσει τους πάντες σε εγρήγορση, να κατευνάσει λίγο τον ενθουσιασμό για τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της ομάδας και να επιστήσει την προσοχή στα λάθη και τους κινδύνους της δύσκολης συνέχειας.

Απογοήτευση όχι, πικρία όμως ναι, υπάρχει για το αποτέλεσμα της περασμένης Τρίτης στο ΟΑΚΑ και ένας από τους βασικούς λόγους είναι η στεναχώρια που πήρε ο κόσμος, ο οποίος έδωσε βροντερό παρών στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Η Βασίλισσα χτίεται από το καλοκαίρι με γερές βάσεις, ο Μάκης Αγγελόπουλος κάνει σοβαρή προσπάθεια έτσι ώστε να υπάρχει ένα σύνολο μέσα στο παρκέ που θα κοντράρει όλους τους αντιπάλους, ωστόσο χρειάζεται χρόνος και υπομονή για να μπορέσει να στηθεί μια… αυτοκρατορία.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε τη σεζόν με 4 στα 4 στο πρωτάθλημα και 2 στα 2 στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο κόσμος ζεστάθηκε και το έδειξε τόσο στα εντός έδρας όσο και στα εκτός, όμως η ομάδα χρειαζόταν κοντραριστεί με μία ομάδα επιπέδου για να τεστάρεις τις δυνάμεις της, να δει τις αδυναμίες της και παράλληλα να διαχειριστεί το άγχος της.

Η ήττα από τη Μπεσίκτας ήρθε σε μια στιγμή που μόνο καλό μπορεί να προκαλέσει αν την εκμεταλλευτούν σωστά προπονητές και παίκτες για τη δύσκολη συνέχεια. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να προκληθεί πανικός, ειδικά τη στιγμή που η ομάδα δεν έχει δώσει δικαιώματα για γκρίνιες και απαξίωση.

Αντιθέτως, τώρα είναι η στιγμή που πρέπει όλοι να στηρίξουμε την προσπάθεια. Τα στραβοπατήματα είναι αυτά που κάνουν την ομάδα πιο δυνατή και αυτή είναι η ευκαιρία για να δοθούν απαντήσεις προς πάσα κατεύθυνση.

Advertisement