16.7
05:42

Βλέπει στόπερ, δεν έχει επιθετικό

Advertisement

Πανδαιμόνιο επικρατεί εφέτος στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ, κάτι που έφερε την απομάκρυνση του Μιλοβάνοβιτς. Στην Ένωση κοιτάζουν στόπερ, την ίδια στιγμή που υπάρχουν πέντε στο ρόστερ, ενώ η θέση του επιθετικού είναι άδεια. Γράφει η Μαρία Τσίχλα.

Έξι ημέρες απομένουν για να δηλωθούν από την ΑΕΚ στην UEFA οι ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να αγωνιστούν το EuropaLeague και ακόμα η θέση του επιθετικού είναι άδεια. Η ομάδα έχει ελλείψεις, αλλά σε κάθε περίπτωση το κενό που υπάρχει στην επίθεση πρέπει να καλυφθεί άμεσα.

Η ομάδα έδειξε από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ότι της λείπε το γκολ, δημιουργώντας φάσεις που όμως δεν μπορούσε να τελειώσει, καθώς οι επιθετικοί που διαθέτει είναι ο Αραβίδης (που αγωνίζεται και ως εξτρέμ), καθώς και ο Πέκχαρτ που δεν έχει πείσει ιδιαίτερα.

Την ίδια στιγμή λοιπόν που δεν υπάρχει επιθετικός ούτε για δείγμα τα ονόματα των αμυντικών που υπάρχουν στην κιτρινόμαυρη μεταγραφική λίστα δίνουν και παίρνουν.

Για πιο λόγο να αποκτηθεί τη δεδομένη χρονική στιγμή ακόμα ένα στόπερ; Για πιο λόγο να αποκτηθεί ακόμα ένας μπακ; Φυσικά και οι μεταγραφές που πρέπει να γίνουν είναι πάνω από μια, αλλά χωρίς επιθετικό δεν πάμε πουθενά.

Ο χρόνος πλέον όχι απλά πιέζει, αλλά μετράει αντίστροφα. Τι επιθετικό θα δηλώσει η ΑΕΚ στην Ευρώπη και με ποιον θα παίξει κόντρα σε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο όσο η Σεντ Ετιέν;

Ο κόσμος φωνάζει και με το δίκιο του, ο πρώτος ευρωπαϊκός αγώνας είναι στις 28 Ιουλίου, το ρόστερ έχει ελλείψεις και οι άνθρωποι της ομάδας πρέπει να τρέξουν.

ΥΓ: Μακάρι ο Γαλανόπουλος να είναι το δικό της παιδί που θα ξεχωρίσει. Το αξίζει ο πιτσιρικάς, δουλεύει σκληρά, βελτιώνεται χρόνο με τον χρόνο και αν έχει την κατάλληλη υποστήριξη μπορεί να τα καταφέρει.

ΥΓ1: Δύσκολη κλήρωση για την ΑΕΚ. Ακατόρθωτο βέβαια δεν είναι τίποτα. Παίρνεις τους παίκτες που σου λείπουν, κάνεις το καλύτερο δυνατόν εκτός έδρας και με τον κόσμο στο ΟΑΚΑ παίρνεις την πρόκριση. Όλα αυτά βέβαια με ένα μεγάλο ΑΝ μπροστά τους…

Advertisement