13.7
05:55

Το «χρέωμα» και οι… ανάγκες

Παναγιώτης Καλογερόπουλος
Advertisement

Ο Παναγιώτης Καλογερόπουλος σχολιάζει από το Κίελτσε της Πολωνίας για το αλαλούμ μεταξύ διοίκησης και Μιλοβάνοβιτς καθώς επίσης και την αναγκαιότητα για μεταγραφές που αν γίνουν αυτές που πρέπει, μπορούν να σώσουν έναν μεταγραφικό σχεδιασμό που όπως φαίνεται μέχρι στιγμής δεν υπήρχε και δεν υπάρχει…

Το ποιος «χρέωσε» ποιον ή σε ποιον θα το «χρεώσουν» είναι ένα ζήτημα σε όλα αυτά που συμβαίνουν στον ποδοσφαιρικό κόσμο της Ένωσης. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός μάλλον δεν υπάρχει εφόσον δεν υπάρχει συνεννόηση μεταξύ των ανθρώπων που ασχολούνται με αυτόν.

Πάρτε τώρα έκπτωση 10% σε όλα τα προϊόντα του χορηγού προετοιμασίας του AEK1924.gr, polykatastima.net, χρησιμοποιώντας ως εκπτωτικό κουπόνι τον κωδικό ‘ΑΕΚ1924’ στο καλάθι αγορών σας

Το άδειασμα στον Μιλοβάνοβιτς για την υπόθεση του Σαμάκ από την ίδια τη διοίκηση από τη μία φανερώνει ότι ήταν εδώ και καιρό υπό τις σκέψεις των ανθρώπων της ομάδας να τον… στείλουν κατά κάποιο τρόπο. Δεν ξαφνιάστηκε η ΠΑΕ από τα όσα είπε ο «Μίλο» στους απεσταλμένους δημοσιογράφους στην Πολωνία, μάλλον ούτε και ο ίδιος θα ξαφνιάστηκε από την αντίδραση της.

Φαίνεται εδώ και καιρό ότι με τον Σέρβο τεχνικό διευθυντή τα πράγματα δεν βαίνουν όπως θα έπρεπε. Προφανώς η διοίκηση θα του καταλογίζει πολλές γκάφες στα μεταγραφικά αλλά και στα… επικοινωνιακά του, από την άλλη ο ίδιος φαίνεται πως έχει καταλάβει ότι εμπλέκονται πάρα πολλοί στο έργο του με αποτέλεσμα να χάνονται μεταγραφές που ήταν κοντά ή να εμφανίζονται μεταγραφές που η ΑΕΚ δεν θα τους κοίταγε ούτε με το κυάλι.

Τα συνεχόμενα αλαλούμ και οι προχειρότητες σε ζητήματα που βγαίνουν στον αέρα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουν. Είχα ξανά αναφέρει πως η ΠΑΕ σε επικοινωνιακά ζητήματα υστερεί, και δεν βρίσκω πραγματικά το λόγο διάψευσης στον Μιλοβάνοβιτς την στιγμή που γνωρίζεις ότι θα συμβεί όλο αυτό, ενώ αν απλά το άφηνες να περάσει χωρίς να ασχοληθείς με τον παίκτη, θα ήταν απλά ένας από τους χιλιάδες παίκτες που έχουν ακουστεί ότι κοιτάζει και μιλάει η ΑΕΚ. 

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement