13.5
06:10

Τώρα που η ΑΕΚ είναι μισή, ο χάρτινος λέει ΝΑΙ σε όλα!

Advertisement

Γνωρίζοντας πλέον ότι οι δύο καλύτεροι μεσοεπιθετικοί της ομάδας (Μάνταλος και Μπαρμπόσα) δεν θα αγωνιστούν στον τελικό του Κυπέλλου αν διεξαχθεί Τρίτη ή Τετάρτη, ο πρωταθλητής της νοθείας και η «ερυθρόλευκη – ελεγχόμενη» ΕΠΟ συμπλέουν στη διεξαγωγή του αγώνα κάνοντας πίσω σε όσα ζητάει ο Κοντονής. Για ακόμα μια φορά ισχύει το «Να ποιος είναι ο Ολυμπιακός».

Το σίριαλ του τελικού καλά κρατεί, βέβαια τη δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχει μια… διαφορετική και περίεργη στάση από τον Ολυμπιακό, η οποία ωστόσο έχει εξήγηση.

Άπαντες προσπαθούν να είναι ευχαριστημένος ο Ολυμπιακός σε όλα και να μην… χάσουν την φόρμα τους τα παιδιά του Πειραιά, προσπαθώντας να στριμώξουν την ΑΕΚ, η οποία έχει και τα πλέι οφ, βάζοντάς της πάρα πολλά ματς σε μικρό χρονικό διάστημα.

Και εκεί που ο Ολυμπιακό δεν συμβιβαζόταν με τίποτα και λύση δεν βρισκόταν ξαφνικά τα δεδομένα άλλαξαν και τα παιδιά του Πειραιά αποφάσισαν να κάνουν τα χατίρια της ΕΠΟ.

Ακόμα και αυτό όμως έχει τη δική του εξήγηση. Έβαλαν κάτω τα δεδομένα και κατάλαβαν ότι αυτή τη στιγμή εάν γίνει ο τελικός η ΑΕΚ θα αγωνιστεί χωρίς τους δύο καλύτερους μεσοεπιθετικούς της, τον Μάνταλο και τον Μπαρμπόσα και σου λένε… να η ευκαιρία.

Όλα είναι ρυθμισμένα και προγραμματισμένα, ώστε οι ερυθρόλευκοι να βγουν κερδισμένοι από τις συγκυρίες και τις συμπτώσεις. 

Βέβαια, υπολογίζουν χωρίς τον… ξενοδόχο γιατί ακόμα και με τις απουσίες οι παίκτες της ΑΕΚ που θα αγωνιστούν έχουν σκοπό να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, καθώς αυτό είναι το ματς της ζωής τους και να τους δουν στα μάτια, κάτι που ήδη έχουν κάνει στο ΟΑΚΑ μια φορά.

Για να δούμε λοιπόν…

Advertisement