14.4
09:56

«Μαύρες» μέρες για την ποδηλασία, συλλυπητήρια από την ΑΕΚ

AEK1924.gr team
Advertisement

Η ΑΕΚ θρηνεί τον χαμό του 15χρονου αθλητή του Παναθηναϊκού, Σπύρου Ντόκου, ο οποίος συγκρούστηκε με σταθμευμένο φορτηγό, ενώ οδηγούσε το ποδήλατο του το απόγευμα της Τετάρτης στην Άμφισσα.

Το τμήμα ποδηλασίας της ΑΕΚ με ανακοίνωση του εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού, δείχνοντας ότι σε αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχει το «χρώμα» και η ομάδα.

Αναλυτικά:

«Μαύρες ημέρες χθες και σήμερα για την ποδηλατική οικογένεια, απίστευτα τα άσχημα νέα, κανείς δεν θέλει να συνειδητοποιήσει το χαμό του παιδιού μας του Σπύρου μας.

Οχι δεν έχει φύγει είναι εδώ έχει βγει για προπόνηση για αγώνα θα γυρίσει δεν μπορεί να συμβαίνει ενα τέτοιο κακό σε ενα τέτοιο παλικάρι σε μια τόσο καλή και ευγενική ψυχή γιατί;;;;; Ελειπε ακόμα ενα άγγελος απο εκεί ψηλά;;; έφυγε για τον αιώνιο αγώνα για το ατελείωτο σπρίντ και άφησε ενα μεγάλο κενό στην καρδιά μας και σε όλους όσους τον ήξεραν και τον αγαπούσαν για όλα του για το ήθος του για την αγωνιστικότητά του για το ταλέντο του…..και ποσα άλλα καλά να του καταμετρήσεις

Καλο ταξίδι αγόρι μου να προσέχει εκεί ψηλά να μην τρέχεις και να προσέχεις και εμάς εδώ που σε σκεφτόμαστε και θα μας λείψεις, να προσέχεις την οικογένειά σου που θρηνεί για σένα.

Δεν έφυγες θα είσαι πάντα εδώ»

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement