25.3
07:09

Όταν ο Τίγρης μιλούσε για φουρό

Advertisement

Τους έδωσε περιθώριο περίπου 3μιση χρόνια να βγάλουν τα φουρό, να γίνουν μάγκες, να πάνε… στρατό και να έρθουν να μιλήσουν για το ελληνικό ποδόσφαιρο… Αλλά την τελευταία στιγμή υποχώρησαν. Η Μάσκα επέστρεψε!

«Με αυτούς που φοράνε φουρό και δεν πηγαίνουν στρατό εγώ δεν έχω επαφή. Κρύβονταν για να μην πάνε. Δεν ασχολούμαι», είχε πει στις 12 Σεπτέμβρη 2013 ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά τα όσα είχαν συμβεί τότε γύρω από τον ΟΠΑΠ, ωστόσο 3μιση χρόνια μετά, για χάρη της εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου αποφάσισε να δώσει μια ευκαιρία.

Η οποία όμως πήγε στράφει…Στη «μάχη» έπαιξε μόνος του αφού ο αντίπαλος δεν εμφανίστηκε και φυσικά για ακόμα μία φορά νίκησε. Το σίγουρο είναι ότι κάνεις δεν μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα για το αν η παρέμβαση του εισαγγελέα είναι μια δικαιολογία για να αποφύγει ο Μαρινάκης να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τους υπόλοιπους τρεις.

Γεγονός είναι όμως ότι είτε η απουσία του Μαρινάκη ήταν δικαιολογημένη λόγω της παρέμβασης της εισαγγελίας, είτε όχι, ο Ολυμπιακός μένει στην άκρη από τα κοινά του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Χώρος για την άποψη του δεν υπάρχει από τη στιγμή που ο πρόεδρος τους απαγορεύεται να ενασχοληθεί με τα κοινά και φυσικά θα ήταν και παράδοξο να αποδεχτεί τα όσα περιλάμβανε η ατζέντα Κοντονή, καθώς θα αποδεχόταν και τη διαφθορά που υπάρχει στο ποδόσφαιρο. 

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement