10.9
07:21

Να έχουμε κάτι να ασχολούμαστε…

Advertisement

Η Μάσκα σχολιάζει…Λες και δεν έφταναν όλα τα (ΣΟΒΑΡΑ) υπόλοιπα, έχουμε να ασχολούμαστε και με τον Δήμαρχο και τους «οικοταλιμπάν» του που προσπαθούν με… αποτυχία να στήσουν εμπόδια στην ΑΕΚ για την «Αγιά Σοφιά». Ωραία περάσαμε μέχρι σήμερα αλλά αρκετά!

Πρόσφυγες, εκλογές, Eurobasket, Εθνική και στη μέση ο Άρης… Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας δεν έχει καταλάβει ότι υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα από τα τερτίπια του ενάντια στο γήπεδο της ΑΕΚ… που δεν περνάνε κιόλας.

Για ακόμα μια φορά, σε εντελώς άσχετη στιγμή και χωρίς καμία ελπίδα, ο Βασιλόπουλος προσπαθεί να γίνει το κέντρο του ενδιαφέροντος φυσικά στις πλάτες της Ένωσης, η οποία ωστόσο δεν ασχολείται.

Η διαβούλευση για την περιβαλλοντική μελέτη του γηπέδου ολοκληρώνεται στις 22 Σεπτέμβρη, δεν πρόκειται να υπάρξει καμία καθυστέρηση και για ακόμα μια φορά ο δήμαρχος προκαλεί, χωρίς λόγο και αιτία, αγνοώντας τις  επιπτώσεις για το κόμμα του ενόψει εκλογών.

Στην ΑΕΚ πάντως δεν αγχώνονται για το συγκεκριμένο θέμα. Ο νόμος δεν προβλέπει παράταση της διαβούλευσης και πλέον περιμένουν τις επόμενες κινήσεις του Δήμου, αγωνιώντας για το τι άλλο θα σκεφτεί ο Βασιλόπουλος για να προκαλέσει.

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement