25.8
08:17

Η αγάπη σας για την ΑΕΚ είναι ΑΝΙΚΗΤΗ

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος blogάρει στο ΑΕΚ1924.gr, μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και τη νίκη επί του Πλατανιά, αναλύει το αγωνιστικό κομμάτι και αποθεώνει τον κόσμο για την δυνατή παρουσία του στο ΟΑΚΑ, στέλνοντας το μήνυμα που πρέπει!

«Γεια σας φίλες και φίλοι της ΑΕΚ και αναγνώστες του ΑΕΚ1924!

Καλή σεζόν να έχουμε με υγεία και επιτυχίες για την ομάδα μας. Το περασμένο Σάββατο σηματοδοτεί την αλλαγή σελίδας για την ΑΕΚ ύστερα από δύο χρόνια περιπετειών στις μικρότερες κατηγορίες.

Επιστρέψαμε εκεί που ανήκουμε και μάλιστα με τρόπο ιδανικό. Θα καταπιαστώ πρωτίστως με το αγωνιστικό κομμάτι το οποίο θεωρώ ότι ικανοποίησε άπαντες. Αν και τα πρώτα λεπτά κύλησαν αναγνωριστικά, αυτό συνέβη μέχρι να βρούμε τα πατήματα μας. Θεωρώ ότι η συνέχεια ήταν ανάλογη των προσδοκιών που έχουμε κι εμείς οι ίδιοι.

Βρήκαμε τα πατήματα μας και κάναμε πράξη όλα όσα συζητήσαμε πριν από το ματς, όλα εκείνα που δουλεύουμε στις προπονήσεις από το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Πιάσαμε υψηλά στάνταρ απόδοσης και το πιο ωραίο είναι ότι έχουμε ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Για να πιάσει τόπο όμως αυτό το τρίποντο, πρέπει και στην Ξάνθη να έχουμε την ανάλογη και καλύτερη απόδοση, να εμφανίσουμε στον αγωνιστικό χώρα τα ίδια στοιχεία και να πάρουμε το πρώτο διπλό της χρονιάς. Αυτό θα έρθει μέσα από δουλειά, προσήλωση στο στόχο, εφαρμογή των οδηγιών του προπονητή και φυσικά κρατώντας χαμηλά το κεφάλι αφού ακόμα είναι πολύ νωρίς να συζητάμε για επιτυχία.

Το πρώτο δείγμα είναι θετικό. Νομίζω ότι προσπαθήσαμε και πετύχαμε να σας ικανοποιήσουμε σε πρώτη φάση, ανταποκρινόμενοι επαρκώς στο σλόγκαν «Ερχόμαστε» το οποίο συνοδεύει κάθε βήμα μας τα τελευταία δύο χρόνια. «Επιστρέψαμε» λοιπόν και θα καταθέσουμε ψυχή και δουλειά για να είτε στις εξέδρες του ΟΑΚΑ όλο και περισσότεροι. Το θέλουμε γεμάτο σε κάθε ματς!

Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα τόσο κόσμο το Σάββατο, αλλά όπως έχετε αποδείξει τόσα χρόνια, η αγάπη σας για την ομάδα είναι ειλικρινής, ανιδιοτελής, ΑΝΙΚΗΤΗ.  Κανένας και τίποτα δεν μπορούν να σας κρατήσουν μακριά από την ΑΕΚ. Αυτό είναι που δίνει τεράστια δύναμη και ώθηση σε όλους εμάς. Ενωμένοι δεν φοβόμαστε κανέναν! Πάμε για το δύο στα δύο στην Ξάνθη!

Σας ευχαριστώ και σας περιμένω πάντα δίπλα μας!

Δημήτρης Κολοβέτσιος».

Advertisement