08.3
07:15

Μαλακά, πιο μαλακά, ξεκουράστε το «θρύλο» παιδιά

Advertisement

Κίνησαν γη και ουρανό για να μην γίνει ο αγώνας την προηγούμενη Τετάρτη ώστε να ξεκουραστούν, άλλαξαν το ματς τους που ήταν Κυριακή, ώστε να έχουν μια ημέρα χαλάρωσης περισσότερη και τελικά ανέβαλαν τον αγώνα τους. Προσοχή παιδιά μην κουραστείτε πολύ. Εμείς πάντως σας περιμένουμε.

Ότι και να πεις είναι λίγο για όλα αυτά που γίνονται το τελευταίο διάστημα, ώστε τα παιδιά του Πειραιά να έρθουν ξεκούραστα στο ΟΑΚΑ, μετά το κάζο που έπαθαν στον πρώτο αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Δεν ήθελαν το ματς να γίνει στις 4 του μήνα, καθώς θα ήταν κουρασμένοι και έφεραν άνω κάτω ένα ολόκληρο σύστημα ώστε να το πετύχουν. Έχασαν από τον Παναθηναϊκό, αποκλείστηκαν από την Ευρώπη, ανέβαλαν την αγωνιστική, άλλαξαν το τελευταίο ματς τους πριν από την ρεβάνς και στο τέλος το ανέβαλαν κιόλας. Ολόκληρη τεχνική εταιρία δούλεψε για αυτούς το Σάββατο το βράδυ, ώστε να γνωστοποιήσει ότι το γήπεδο του Πανθρακικού δεν θα είναι σε καλή κατάσταση ούτε την Κυριακή και έτσι να αποχωρήσουν από τον Κομοτηνή ώστε να συνεχίσουν την… ξεκούραση.

Και το κορυφαίο είναι ότι μετά από όλα αυτά τώρα γκρινιάζουν γιατί λέει έχουν πολύ καιρό να αγωνιστούν και δεν θα έχουν καλό ρυθμό στον αγώνα της Τετάρτης. Να το αναβάλουμε τότε και αυτήν τη φορά, απλά να μας πείτε πότε θέλετε να παίξετε, να ξέρουμε και εμείς.

Τα παιδιά από το… Αμερικάνικο Κολέγιο βέβαια θα έρθουν την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ (εκτός και αν βρέχει και δεν θέλουν να βραχούν), καθώς πλέον δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι μας έχουν προειδοποιήσει, καθώς όπως λέει ο Σάββας με το παραμικρό επεισόδιο θα πάρει την ομάδα και θα φύγει, άλλωστε εκεί που αγωνίζονται εκείνοι δεν υπάρχουν επεισόδια.

Και επειδή αυτή την ομάδα στην πλάκα μόνο μπορούμε να την πάρουμε, ένα πρέπει να πράξουμε και στο ματς της Τετάρτης, αγνοώντας κάθε πρόκληση. Να είμαστε όλοι εκεί, να φωνάξουμε για την ΑΕΚ, που μπορεί να πάρει και τη νίκη και την πρόκριση και το έχει αποδείξει, χωρίς να συμβεί το παραμικρό επεισόδιο, γιατί όπως βλέπεται αυτοί είναι ικανοί ακόμα και αποτσίγαρο να πέσει στον αγωνιστικό χώρο να διακόψουν το ματς και να φύγουν. 

Advertisement