10.1
11:58

Όταν η δουλειά δικαιώνεται!

Advertisement

Ο Γιώργος Σηφάκης παίζει τις μπαλωθιές του και καταγράφει τα όσα είδε στην αναμέτρηση του Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο, στηρίζοντας τον Τραϊανό Δέλλα για τα… κότσια του και τις επιλογές του.

Χαρήκαν τα ματάκια μας με το ποδόσφαιρο που έπαιξε η ΑΕΚ την Πέμπτη κόντρα στον Ατρόμητο. Όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο και όσοι είδαν το ματς στην τηλεόραση έμειναν εντυπωσιασμένη από την αρμονία, το πάθος, το πρέσινγκ  και την υγεία που έβγαζε η ομάδα του Δέλλα. Η ΑΕΚ έπαιξε μπαλάρα και έδειξε ότι δικαιολογημένα έχει υψηλές βλέψεις για την συγκεκριμένη διοργάνωση. Η ΑΕΚ θέλει την κατάκτηση του τροπαίου και την θέλει για δύο λόγους. Πρώτον, γιατί έχει μείνει πολλά χρόνια μακριά από τους τίτλους, άρα το πρεστίζ της επιβάλει να επιστρέψει σε αυτούς και δεύτερον, γιατί η κατάκτηση του τροπαίου θα σβήσει την ποινή στην Ευρώπη πριν καν η ομάδα επιστρέψει στην Σουπερ Λίγκα.

Η υπόθεση άνοδος έχει ξεκαθαρίσει, αλλά η υπόθεση πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ για τη σεζόν 2014-2015 μόλις ξεκίνησε! Στο 2.75 ο Μάνταλος, στο 5.00 Αραβίδης και Μπρέσεβιτς μόνο στο Stoiximan.gr

@Όσο για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο εντυπωσιάστηκα από τη δουλειά και το έργο που έχει κάνει ο Δέλλας.   Εντυπωσιάστηκα από τη σιγουριά και τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε το ματς και τους παίκτες του. Ο προπονητής της ΑΕΚ κατέβηκε να παίξει το ματς με τον Ατρόμητο και τα είχε ζυγίσει και μετρήσει όλα. Και το σήμερα και το χθες και το αύριο. Και τον κόσμο της ΑΕΚ, και την διοίκηση της ομάδας και τα αποδυτήρια και τους παίκτες του με τους οποίους ζει και δουλεύει κάθε μέρα. Σκέφτηκε την δίψα του κόσμου για μια μεγάλη διάκριση. Την επιθυμία των παικτών του να διακριθούν, την ικανοποίηση του Μελισσανίδη και κυρίως γέμισε ελπίδες τον κόσμο για τον εαυτό του. Οι φίλαθλοι, ακόμα και αυτοί που στην αρχή τον αμφισβητούσαν , κατάλαβαν, συνειδητοποίησαν, ότι η ΑΕΚ θα έχει προπονητή , ένα δικό της παιδί για πάρα πολλά χρόνια.

@ Ο Δέλλας έδειξε με τη δουλεία του σε όλους μέσα στην Ένωση ότι αξίζει την Προσοχή τους.  Έδειξε στηδιοίκηση ότι δίκαια τον εμπιστεύθηκε. Έδειξε στον κόσμο ότι μπορεί να δημιουργήσει την δική του ομάδα, την δική του ΑΕΚ, σε πολύ υψηλό μάλιστα επίπεδο και τέλος, έδειξε στους παίκτες του ότι είναι δίκαιος και δεν κοιτάζει ούτε ονόματα ούτε την μεταγραφολογία του τύπου. Πιστεύει στην αξία τους και τους δίνει την ευκαιρία να την φανερώσουν με εντυπωσιακό τρόπο μέσα στο γήπεδο , όπως έγινε και την Πέμπτη κόντρα στον Ατρόμητο.

@ Η ΑΕΚ κέρδισε την Πέμπτη το απόγευμα και τον ουδέτερο φίλαθλο. Έδειξε σε όλη τη Ελλάδα ότι επιστρέφει όχι για να είναι κομπάρσος αλλά πρωταγωνίστρια στην Σουπερ Λίγκα και επιστρέφει παίζοντας μπαλάρα και έχοντας τόση υγεία όσο δεν χωράει ο ανθρώπινος νους, σε σχέση  με τη βρωμιά που βιώνει το Ελληνικό ποδόσφαιρο την τελευταία εικοσαετία.να κοιμάται ήσυχος αφού η ομάδα βρίσκεται σε καλά χέρια. Εκεί που πρέπει να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα είναι στο θέμα του γηπέδου. Σε αυτό τον τομέα έχω εντελώς διαφορετική άποψη από αυτή που εκφράζεται τον τελευταίο καιρό από όλες τις πλευρές και θα σας την εκφράσω μέσα από αυτή την στήλη στο επόμενο σχόλιο.

@ Πάντα η αλήθεια είναι κάπου στη μέση και ίσως κάποιοι λάθος χειρισμοί απ όλες τις πλευρές να έχουν φέρει την υπόθεση του γηπέδου σε αδιέξοδο, προσωπικά πιστεύω ότι δεν είναι έτσι και θα σας το αναλύσω σύντομα.   

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement